Blog

Vízszerelés Budapest

Hívjon, azonnal indulunk és megoldjuk a problémáját! Mi elérhető áron dolgozunk!

Azonnali vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés Budapesten a nap 24 órájában!

+36 70 672 0236

 

 

Sürgősségi vízszerelés Budapest minden kerületében

(Budán: I., II., III., XI., XII., XXII., és Pesten: IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII.)

Sürgős esetekben, telefonhívást követően, azonnal indulunk a helyszínre, hogy minél hamarabb elhárítsuk a problémát. Ilyen lehet egy hirtelen kialakult vagy éppen „észrevett” csőtörés az ingatlan területén, vagy egy létrejött dugulás. Mindkettő azért kíván gyors megoldást, mert akár a bejövő víz-, akár a szennyvíz csőrendszerében történt a baj, otthonunkat, ingatlanunkat eláraszthatja és tönkreteheti a felgyülemlett lé: szőnyeg, elektromos berendezések, padló, bútorok, egyéb értékeink, stb. Ilyen esetekben, a vizet kiszivattyúzzuk, ugyan,  de ha nem kapunk időben hívást, és nem tudunk hamar cselekedni, a víz nyomai örökre a bútorokon maradhatnak. A csőtörés sokak fejében úgy él, hogy amikor meglátjuk a vizet, akkor tudjuk, hogy csőtörés van, megtörtént a legrosszabb, ami a vízvezetékrendszerben történhet. Azonban mindig felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy a csőtrés nem mindig jelenik meg hirtelen, látható vízzel. A csőtörésnek vannak látható és láthatatlan jelei, amire nagyon figyelnünk kell. Ha valami furcsát érzünk a lakásban, de nem tudjuk, mi lehet, inkább járjunk utána. (Ezzel kapcsolatban több információt olvashatnak egy régebbi írásunkban: Csőtöréselhárítás Budapest  címmel. Itt részletes információt talál, a csőtörés láthatatlan-, és látható jeleiről és a kialakulásának okairól is.)  Tehát, amint úgy érzi, hogy valami probléma van, akkor hívjon, azonnal megyünk, és megfelelő mérőműszerekkel (pl. hőkamera, jelzőgázas csővizsgálat, stb.) megvizsgáljuk a vízvezetékrendszert. Szükséges lehet egy sürgősségi szerelés, avagy a vízvezeték szerelő Budapest bármely kerületében akkor is, ha a szennyvízvezeték-rendszerében történt a probléma és dugulás történt. A legkisebb problémáktól, a nagyobb dugulásig minden előfordulhat egy ingatlanban. Telefonhíváskor egy-két elengedhetetlen kérdés feltevése után azonnal indulunk, hogy mihamarabb megoldjuk a problémát.

Víz, gáz-, és fűtésszerelő mesterként több mint 10 éve nyújtjuk minőségi szolgáltatásainkat ügyfeleink részére Budapesten és a környékén. A vízszerelés Pest megyében is igényelt szolgáltatásunk. Vízszerelő Budapest vízvezeték szerelő csapatunk a nap 24 órájában elérhető, és ha szükséges, azonnal megoldja a fennálló problémát. A szerelőt kisebb és nagyobb munkák kapcsán egyaránt tudja hívni, aki a munka során szakszerűen végzi el ezeket a feladatokat. Csőtörések esetén gyorsan el kell zárni a főcsapot, hogy ne öntse el a lakást a víz már tovább, na meg persze hogy a vízóra állása ne ugorjon meg jelentősebb mértékben. A másik hasznos tipp, hogy ki kell kapcsolni az összes elektromos gépet, hogy ne okozzon további problémát a víz ezekben, illetve, hogy ne legyenek áram alatt, hiszen balesetveszélyes lehet (mosogatógép, mosógép, bojler, tartályok, stb.). Csak egy régi csap cseréje lenne szükséges? Netán egy dugulás megszüntetése érdekében kellene egy szerelő Budapest területén? A gyorsszolgálat Pest megye kapcsán, az összes budapesti kerület vonatkozásában rövid időn belül biztosítja a szolgáltatás elvégzését!

 

 

Szolgáltatásainkban vállaljuk a lakások, családi házak, irodaházak, középületek felújítását, teljes-körű gépészeti kivitelezését, karbantartását, energiakorszerűsítését!

 

Milyen munkákat vállalunk?

Vállalunk víz, gáz-, és fűtésszerelő munkákat bármilyen ingatlan esetében, akár kivitelezés, energiakorszerűsítés, felújítás, akár karbantartás. Vízvezeték szerelés Budapest és környékén, a nap 24 órájában, non stop hívható telefonszámunkon:  +36 70 672 0236.

 

Várjuk a hívását, ha otthonában, ingatlanában a következő munkákat szeretné elvégeztetni, legyen az:

Fürdőszobai-, konyhai vízszerelés, csaptelep javítás, csere, szifoncsere.

Zuhanytálca, kád beépítés, vízszerelés, vízvezeték szerelés duguláselhárítás Budapest.

Bojler telepítés, szerelése, javítása, vízkőmentesítés, csere.

WC tartály vízkőtelenítés, javítás, csere, duguláselhárítás.

Mosdó-, mosogató beépítés, vízszerelés, javítás, duguláselhárítás.

Teljes fürdőszoba vízszerelés, kiépítés, felújítás, pár javítás, átalakítás.

Fürdőszoba szerelvényezés: kád vízszerelés, bidék, piszoárok, padlóösszefolyók, csaptelepek, szifonok, sarokcsapok, mosógépek vízszerelés, mosogatógépek, mosogatók, zuhanytálca vízszerelése, mosdó, stb. 

Teljes konyha vízszerelése, berendezések beépítése, bekötése.

Csatorna hálózat kiépítés, lefolyó vízszerelés, duguláselhárítás, javítás, karbantartás.

Vízszerelés a vízórától az épületig, illetve a teljes épületben.

Vízszivárgás, csőtörés bejelentés, a helyének felderítése bontás nélkül épületen kívül és belül.

Öntözőrendszerek kiépítése, javítása, vízszerelése.

Kerti csapok téliesítése.

Csőtörés elhárítás, csőtörés megszüntetés, duguláselhárítás stb.

 

Non-stop vízszerelés: lakossági-, társasházi vízszerelés, üzleti-, irodai vízszerelés, gyárak-, ipari területek-, közintézmények számára!

Hívjon minket bizalommal!

 

 

Vízszerelés folyamatos karbantartással

Miért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a karbantartásra? Óriási különbség van a rendszeresen karbantartott vízvezetékek, szennyvízvezetékek, csőrendszerek és az elhanyagolt vízvezetékrendszerek között. Akár a kültéri, akár a beltéri vízvezetékeket vizsgáljuk, az elhanyagoltságnak nagy ára lehet. Miért? Mert a idővel minden változik. Míg kezdetben minden rendben volt, a csőrendszerekben szép lassan megtapadnak a használatból fakadó lerakódások (ha a kialakításakor hiba csúszott a mester munkájában és a csövek lejtése eltér a szabványban megadott szögtől, akkor kicsit gyorsabban). Lefolyócsövekben általában a konyhából érkező zsír és ételdarabok, a fürdőszobából a lerakódott vízkövön dugulást okozó minden (haj, sampon, szőr, csat, játékdarabok, stb.. A WC lefolyóban a vízkő és a beledobált „minden”, aminek a kukában „nincs helye” ezért vagy azért, de ide kerül (nagyon helytelenül). Folytathatnánk és részletezhetnénk a sort. A lényeg, hogy ügyfeleink abban bíznak, hogy amit „ledugunk a csövön”, nagyon reméljük, hogy az végigmegy az úton és nem akad el. Sajnos, biztosan állíthatjuk, hogy ez nem így van.

Ha nincs meg a megfelelő karbantartás, a különféle lefolyókban, akkor biztosan elérkezik az idő, amikor már a házi módszerek sem fognak segíteni. Ha tisztában vagyunk a dugulás okaival, és rendszeres időközönként elvégezzük a megfelelő tisztítást, akkor nagy a valószínűsége, hogy a saját hibából, nem fog velünk, vízvezeték szerelő mesterekkel találkozni. Itt olyanokra gondolunk, hogy forró vizes, trisóval (zsírhoz) történő lefolyóöblítés, vagy vízkő ellen a savas közeg. Pici dugulásnál a mechanikai megoldások, mint a pumpa. A karbantartáshoz tartozik a csaptelepek átnézése, tömítések vizsgálata, WC tartály bejövő, illetve öblítő tömítése. A falakon belül-, a padló alatt, plafon fölött, kültéren föld alatt futó, csövek ellenőrzését szívesen elvégezzük, eszközparkunk segítségével. Természetesen minden karbantartási munkát elvégzünk, akár ingatlanon belül, akár kívül.

A nyaralók, nagyszülők háza, ritkán látott távol lévő ingatlanok vízszerelés munkáira, karbantartására is gondolnunk kell. Illetve sok esetben az őszi hónapokban, saját kerti csap, kerti csapok, öntözőrendszerek téliesítésére, a csatorna tisztítására (lehullott levelek, egyéb szennyeződések), stb. Senkinek nem hiányzik a szétfagyott rendszer, a használhatatlan vízvezeték.

Tehát amikor karbantartásról van szó, akkor gondoljunk minden olyan elemre, vízvezetékre, bekötött eszközre, berendezésre, telepített blokkra, amely kapcsolatban van a vízvezetékkel, a lefolyórendszerrel. 

Amennyiben igényli, cégünk vállalja bármilyen ingatlan víz, gáz-, és fűtésrendszerének rendszeres karbantartását, javítását illetve kivitelezését is.

A vízszerelés a vízvezetékrendszerek karbantartása mellett a gáz-, és fűtésrendszerek karbantartása is szükségessé válik az őszi hónapokban. Ha ilyenkor készülünk fel a télre, akkor még az esetleges javításokra is lesz időnk, mielőtt hidegre fordul az idő. A gázkészülékek esetében, elengedhetetlen egy hozzáértő szakember vizsgálata, hiszen bármilyen rendellenes működést tapasztal, azonnal cselekedni tud. A gázkészülékek éves karbantartása elengedhetetlen!

 

Víz-, gáz-, és fűtésszerelés, karbantartás, javítás, és teljes körű kivitelezés!

 

Cégünk továbbra is az Ön rendelkezésére áll,

a nap 24 órájában, ahogy tettük ezt az elmúlt évtizedben is! Korrekt árak, gyors kiszállás.

Várjuk hívását!

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!