Blog

Vízszerelés Budapest

VÍZ GÁZ FŰTÉS

 

Hívjon, azonnal indulunk és megoldjuk a problémáját! Mi elérhető áron dolgozunk!

Azonnali vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés Budapesten a nap 24 órájában!

+36 70 672 0236

 

 

Sürgősségi vízszerelés Budapest minden kerületében

(Budán: I., duguláselhárítás II. kerület, III., XI., XII., XXII., és Pesten: IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII.)

Sürgős esetekben, telefonhívást követően, rögtön indulunk a helyszínre, hogy minél hamarabb elhárítsuk a problémát. Ilyen lehet egy hirtelen kialakult vagy éppen „észrevett” csőtörés az ingatlan területén, vagy egy létrejött dugulás. Mindkettő gyors megoldást kíván, mert akár a bejövő víz-, akár a szennyvíz csőrendszerében történt a baj, otthonunkat, ingatlanunkat eláraszthatja és tönkreteheti a felgyülemlett lé: szőnyeg, elektromos berendezések, padló, bútorok, egyéb értékeink, stb. Ilyen esetekben, a vizet kiszivattyúzzuk, ugyan,  de ha nem kapunk időben hívást, és nem tudunk hamar cselekedni, a víz nyomai örökre a bútorokon maradhatnak.

A csőtörés sokak fejében úgy él, hogy amikor meglátjuk a vizet, akkor tudjuk, hogy csőtörés van, megtörtént a legrosszabb, ami a vízvezetékrendszerben történhet. Azonban mindig felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy a csőtrés nem mindig jelenik meg hirtelen, látható vízzel. A csőtörésnek vannak látható és láthatatlan jelei, amire nagyon figyelnünk kell. Ha valami furcsát érzünk a lakásban, de nem tudjuk, mi lehet, inkább járjunk utána. (Ezzel kapcsolatban több információt olvashatnak egy régebbi írásunkban: Csőtöréselhárítás Budapest  címmel. Itt részletes információt talál, a csőtörés láthatatlan-, és látható jeleiről és a kialakulásának okairól is.)

Tehát, amint úgy érzi, hogy probléma van, akkor hívjon, azon nyomban megyünk, és megfelelő mérőműszerekkel (pl. hőkamera, jelzőgázas csővizsgálat, stb.) megvizsgáljuk a vízvezetékrendszert. Szükséges lehet egy SOS szerelés, avagy a vízvezeték szerelő Budapest bármely kerületében akkor is, ha a szennyvízvezeték-rendszerében történt a probléma és dugulás történt. A legkisebb problémáktól, a nagyobb dugulásig minden előfordulhat egy ingatlanban. Telefonhíváskor egy-két létfontosságú kérdés feltevése után egyből indulunk, hogy mihamarabb megoldjuk a problémát.

Víz, gáz-, és fűtésszerelő mesterként több mint 10 éve nyújtjuk minőségi szolgáltatásainkat ügyfeleink részére Budapesten és a környékén. A vízszerelés Pest megyében is igényelt szolgáltatásunk. Vízszerelő Budapest vízvezeték szerelő csapatunk a napi 24 órában elérhető, és ha szükséges, ott helyben megoldja a fennálló problémát. A szerelőt kisebb és nagyobb munkák vonatkozásában egyaránt tudja hívni, aki a munka során szakszerűen végzi el ezeket a feladatokat. Csőtörések esetén gyorsan el kell zárni a főcsapot, hogy ne öntse el a lakást a víz már tovább, na meg persze hogy a vízóra állása ne ugorjon meg jelentősebb mértékben. A másik hasznos tipp, hogy ki kell kapcsolni az összes elektromos gépet, hogy ne okozzon további problémát a víz ezekben, illetve, hogy ne legyenek áram alatt, hiszen balesetveszélyes lehet (mosogatógép, mosógép, bojler, tartályok, stb.). Csak egy régi csap cseréje lenne szükséges? Netán egy dugulás megszüntetése érdekében kellene egy szerelő Budapest területén? A gyorsszolgálat Pest megye terén, az összes budapesti kerület vonatkozásában rövid időn belül biztosítja a szolgáltatás elvégzését!

 

Szolgáltatásainkban vállaljuk a lakások, családi házak, irodaházak, középületek felújítását, teljes-körű gépészeti kivitelezését, karbantartását, energiakorszerűsítését!

 

Milyen munkákat vállalunk?

Víz, gáz-, és fűtésszerelő munkákat bármilyen ingatlannál, kivitelezés, energiakorszerűsítés, felújítás, karbantartás. Vízvezeték szerelés Budapest és környékén, a nap 24 órájában, non stop hívható telefonszámunkon:  +36 70 672 0236.

 

Várjuk a hívását, ha otthonában, ingatlanában a következő munkákat szeretné elvégeztetni, legyen az:

Fürdőszobai-, konyhai vízszerelés, csaptelep javítás, csere, szifon csere.

Zuhanytálca, kád beépítés, vízszerelés, vízvezeték szerelés.

Dugulások miatt való duguláselhárítás Budapest.

Bojler telepítés, szerelése, javítása, vízkőmentesítés, csere.

WC tartály vízkőtelenítés, javítás, csésze csere, duguláselhárítás.

Mosdó-, mosogató beépítés, vízszerelés, javítás, duguláselhárítás.

Teljes fürdőszoba vízszerelés, kiépítés, felújítás, pár javítás, átalakítás.

Fürdőszoba szerelvényezés: kád vízszerelés, bidék, piszoárok, padlóösszefolyók, csaptelepek, szifonok, sarokcsapok, mosógépek vízszerelés, mosogatógépek, mosogatók, zuhanytálca vízszerelése, mosdó, stb. 

Teljes konyha vízszerelése, szfon csere, berendezések beépítése, bekötése: pl. mosogatógép bekötés.

Csatorna hálózat kiépítés, lefolyó vízszerelés, duguláselhárítás, javítás, karbantartás.

Vízszerelés a vízórától az épületig, valamint a teljes épületben.

Vízszivárgás, csőtörés bejelentés, a helyének felderítése bontás nélkül épületen kívül és belül.

Öntözőrendszerek kiépítése, javítása, vízszerelése.

Kerti csapok téliesítése.

Csőtörés elhárítás, csőtörés megszüntetés, duguláselhárítás stb.

 

A dugulások elhárítása érdekében megbízható szakemberre lesz szüksége. Komplett vízszerelési feladatokat bízhat ránk, bármiről is legyen szó ennek kapcsán. Ingyenes helyszíni felmérést tudunk végezni, hogy az ügyfél fel tudja mérni a lehetőségeit, majd azt a megoldást választani, ami árban is megfelel. Hétvégén egyaránt állunk szolgálatára, bármilyen problémája legyen a vízvezetékekkel, szaniterekkel, vizes háztartási gépekkel. Gyors és tiszta munkát biztosítunk a legkorszerűbb gépekkel. SOS helyzetekben pedig egy óra és a helyszínre tudunk érkezni!

 

Non-stop vízszerelés: lakossági-, társasházi vízszerelés, üzleti-, irodai vízszerelés, gyárak-, ipari területek-, közintézmények számára!

Hívjon minket bizalommal!

 

 

Vízszerelés folyamatos karbantartással

Miért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a karbantartásra? Óriási különbség van a rendszeresen karbantartott vízvezetékek, szennyvízvezetékek, csőrendszerek és az elhanyagolt vízvezetékrendszerek között. Akár a kültéri és a beltéri vízvezetékeket vizsgáljuk, az elhanyagoltságnak nagy ára lehet. Miért? Mert a idővel minden változik. Míg kezdetben minden rendben volt, a csőrendszerekben szép lassan megtapadnak a használatból fakadó lerakódások (ha a kialakításakor hiba csúszott a mester munkájában és a csövek lejtése eltér a szabványban megadott szögtől, akkor kicsit gyorsabban). Lefolyócsövekben általában a konyhából érkező zsír és ételdarabok, a fürdőszobából a lerakódott vízkövön dugulást okozó minden (haj, sampon, szőr, csat, játékdarabok, stb.. A WC lefolyóban a vízkő és a beledobált „minden”, aminek a kukában „nincs helye” ezért vagy azért, de ide kerül (nagyon helytelenül). Folytathatnánk és részletezhetnénk a sort. A lényeg, hogy megbízóink abban bíznak, hogy amit „ledugunk a csövön”, nagyon reméljük, hogy az végigmegy az úton és nem akad el. Sajnos, biztosan állíthatjuk, hogy ez nem így van.

Ha nincs meg a megfelelő karbantartás, a különféle lefolyókban, akkor biztosan elérkezik az idő, amikor már a házi módszerek sem fognak segíteni. Ha tisztában vagyunk a dugulás okaival, és rendszeres időközönként elvégezzük a megfelelő tisztítást, akkor nagy a valószínűsége, hogy a saját hibából, nem fog velünk, vízvezeték szerelő mesterekkel találkozni. Itt olyanokra gondolunk, hogy forró vizes, trisóval (zsírhoz) történő lefolyóöblítés, vagy vízkő ellen a savas közeg. Pici dugulásnál a mechanikai megoldások, mint a pumpa. A karbantartáshoz tartozik a csaptelepek átnézése, tömítések vizsgálata, WC tartály bejövő, illetve öblítő tömítése. A falakon belül-, a padló alatti, plafon fölött, kültéren föld alatt futó, csövek ellenőrzését szívesen elvégezzük, eszközparkunk segítségével. Természetesen minden karbantartási munkát elvégzünk, ingatlanon belül, kívül.

A nyaralók, nagyszülők háza, ritkán látott távol lévő ingatlanok vízszerelés munkáira, karbantartására is gondolnunk kell. Sok esetben az őszi hónapokban, saját kerti csap, kerti csapok, öntözőrendszerek téliesítésére, a csatorna tisztítására (lehullott levelek, egyéb szennyeződések), stb. Senkinek nem hiányzik a szétfagyott rendszer, a használhatatlan vízvezeték.

Tehát amikor karbantartásról van szó, akkor gondoljunk minden olyan elemre, vízvezetékre, bekötött eszközre, berendezésre, telepített blokkra, amely kapcsolatban van a vízvezetékkel, a lefolyórendszerrel. 

Amennyiben igényli, cégünk vállalja bármilyen ingatlan víz, gáz-, és fűtésrendszerének rendszeres karbantartását, javítását, kivitelezését is.

A vízszerelés a vízvezetékrendszerek karbantartása mellett a gáz-, és fűtésrendszerek karbantartása is szükségessé válik az őszi hónapokban. Ha ilyenkor készülünk a télre, akkor még az esetleges javításokra is lesz időnk, mielőtt hidegre fordul az idő. A gázkészülékek esetében, nélkülözhetetlen egy hozzáértő szakember vizsgálata, hiszen bármilyen rendellenes működést tapasztal, azonnal cselekedni tud. A gázkészülékek éves karbantartása elengedhetetlen!

 

Víz-, gáz-, és fűtésszerelés, karbantartás, javítás, és teljes körű kivitelezés!

 

Cégünk továbbra is az Ön rendelkezésére áll,

napi 24 órában, ahogy tettük ezt az elmúlt évtizedben is! Korrekt árak, gyors kiszállás.

Várjuk hívását!

I. kerület
1. kerület
Víziváros, Krisztinaváros, Naphegy, Tabán
II. kerület
2. kerület
Pasarét, Rózsadomb, Remeteszőlős, Budakeszi, Ady-liget, Hidegkút, Pesthidegkút, Budaliget
III. kerület
3. kerület
Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, Kaszásdűlő, Aquincum (Római)
IV. kerület
4. kerület
Újpest, Káposztásmegyer (Megyer)
V. kerület
5. kerület
Belváros
VI. kerület
6. kerület
Terézváros
VII. kerület
7. kerület
Erzsébetváros
VIII. kerület
8. kerület
Józsefváros
IX. kerület
9. kerület
Ferencváros, Gubacsidűlő
X. kerület
10. kerület
Kőbánya
XI. kerület
11. kerület
Belváros, Kelenföld, Gellérthegy (Újbuda), Szentimreváros, Őrmező, Albertfalva,
Kelenvölgy, Gazdagrét, Lágymányos (Budaörs)
XII. kerület
12. kerület
Svábhegy, Zugliget, Hűvösvölgy
XIII. kerület
13. kerület
Angyalföld, Lipótváros
XIV. kerület
14. kerület
Zugló, Herminamező, Rákosfalva, Istvánmező
XV. kerület
15. kerület
Újpalota, Rákospalota (Palota
XVI. kerület
16. kerület
Sashalom, Cinkota, Árpádföld, Rákosszentmihály, Mátyásföld (Csömör)
XVII. kerület
17. kerület
Rákoshegy, Rákosliget, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, Rákoskert
XVIII. kerület
18. kerület
Pestszentlőrinc (Lőrinc), Pestimre, Havanna, Gyál
XIX. kerület
19. kerület
Kispest, Wekerle-telep
XX. kerület
20. kerület
Erzsébet, Pesterzsébet
XXI. kerület
21. kerület
Csepel
XXII. kerület
22. kerület
Rózsavölgy, Budafok, Budatétény, Nagytétény, Diósd
XXIII. kerület
23. kerület
Soroksár

 

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!