Blog

Kamerás csatornavizsgálat

Folyton visszatérő dugulással kell szembenéznie ingatlanában? Esetleg egy új probléma ütötte fel a fejét és szeretné pontosabban megtudni, hogy miként szabadulhat meg tőle? A kamerás csatornavizsgálattal szerencsére könnyedén feltérképezhető a problémaforrás és ezzel együtt határozottabb képet kaphat az ügyfél is arról, hogy milyen lehetőségei vannak a dugulás elhárítás terén!

Cégünk professzionális műszereket, kamerát alkalmaz a bontás nélkül is elvégezhető kutatáshoz, ami nem csak hatékonyabb és tisztább módszer, de hosszú távon olcsóbb is, nem beszélve megbízhatóságáról!

BŐVEBBEN

Csőtörés bemérés

Borzasztó kellemetlen, amikor csőtörés van a házban. Elázhatnak a bútoraink, a falak és az értékeink. Óriási munkát von magával a dolog. De az sem túl kellemes, amikor szivárog a víz, és a vízszivárgás mindaddig fel sem tűnik, amíg meg nem értkezik a vízszámla. Ilyenkor szembesülhetünk vele, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hiszen vannak már olyan műszerek, amelyekkel a csőtörés bemérés gyorsan és pontos helymeghatátozással alkalmazható!

Ha baj van, hívjon a következő telefonszámon, mi azonnal indulunk és megkezdjük a csőtörés elhárítás folyamatát. Ilyenkor minden perc drága lehet!

 

+36 70 672 0236

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás olcsón

Dugulással küzd az otthonában? A munkahelyén nem folyik le a víz a lefolyón?

Ha ilyen vagy ehhez hasonló dugulási problémája van, ne várja meg, mígy még súlyosabbá válik a helyzet, hiszen olcsón is elhárítható a dugulás, szakemberrel!

A megelőzéssel szintén megspórolhatja az időt és energiát, valamint a sok kiadást, amit drága vegyszerekre költene azzal, hogy szakértő kezekre bízza a dolgot!

Mi a legjobb, leginkább hatékony és egyben költséghatékony megoldás? Mutatjuk!

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás XVII. kerület

Amennyiben eldugult a lefolyórendszer a házban vagy a lakásban, netán a munkahelyen, vagy egyszerűen csak szivárog a víz és feltűnően vizesedik a fal, akkor ne várjon! Azonnal kell cselekedni, nehogy még nagyobb baj legyen belőle! A szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünknek köszönhetően, szinte azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! Duguláselhárítás Pest, Buda és a megye egész területén garanciával, bontás nélkül, kedvező áron elérhető velünk!

+36706720236

 

Miben tudunk segíteni?

A dugulás elhárítás megfelelő módon szünteti meg a dugulásokat a szennyvízvezetékben. A vízvezeték szerelő, vízkészülék szerelő munkájához, vagyis a mi munkánkhoz tartozik a megelőzés, a karbantartás, valamint a tisztítás és fertőtlenítés.

Duguláselhárítás XVII. kerület - Hívjon minket bátran!

BŐVEBBEN

Lefolyó tisztítása házilag

A lefolyók olykor eldugulnak, ami egy olyan szituáció, melyet senki sem kíván magának. Mi a teendő, ha eldugult a lefolyónk? Érdemes-e bevásárolni a tévében látott szerekből vagy van más módszer is arra, hogy a kellemetlen szagoktól megszabaduljunk és újra elfolyjon a víz? Cikkünkben megpróbáljuk simertetni a lehetőségeket és a különböző szereket, amelyeket érdemes használni és melyek biztonságosan alkalmazhatók.

BŐVEBBEN

Makacs dugulás a lefolyóban

A makacs dugulások olykor tényleg szakértő segítségért kiáltanak. Ez legfőképpen akkor igaz, ha a rendszerrel van a gond.

De mutatjuk, hogy milyen esetekben lehet házilag is megszabadulni az erős dugulásoktól és abban is egítünk, hogy lehet tenni az ellen, hogy a dugulás kialakuljon!

BŐVEBBEN

Szennyvízcső lerakása

A csatornázás komoly dolog, elég ránézni egy ilyen munkára és már láthatjuk, kemény fába vágtuk a fejszénket. Rengeteg földmunka, hatalmas felfordulás, amivel jár. Az sem mindegy, hogy beltéri vagy kültéri munkáról van szó, illetve hogy új bekötés vagy átépítés, bővítés, amire szükség lesz.

BŐVEBBEN

Csatorna kamerázás

A csatornakamerázásban az a jó, hogy nem szükséges feltúrni a házat annak érdekében, hogy pontosan meg lehessen határozni a falakon belüli csőtörés, repedés helyét. Hatékonyan, precízen és kíméletesen vethetünk véget az ázásnak, vizesedésnek és a megemelkedett vízszámlának! Amennyiben csőtörést észlel, ez az egyik legjobb módja annak, hogy könnyedén meg lehessen találni a probléma forrását.

BŐVEBBEN

Csőtörés műszeres bemérés

Nem mindig olyan egyértelmű, hogy baj van, hiszen olykor abban nyilvánul meg a probléma, hogy túlságosan, indokolatlanul megnő a vízfogyasztás, amit persze a szolgáltató ki is számláz. Ilyenkor okkal gyanakodhatunk arra, hogy a csövekkel van valami gond.

A csőtörés műszeres bemérés, óriási lehetőség a csőtörés bekövetkezésekor! Ennek a szolgáltatásnak köszönhető az, hogy nem kell felásni a kertet, a lakást nem kell tönkretenni otthonunk járófelületeit, vagy felszedni a padlót. 

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás azonnal

A dugulások oka általában a rendszeres karbantartások kihagyása és a figyelmetlenség. A napi elfoglaltságaink, a rutin észrevétlenné teszi az idő múlását, és elmaradnak a karbantartások. Ez pedig akkor jut eszünkbe, ha megtörtént a baj. A dugulás oka mindig attól függ, hogy hol történt meg a dugulás. Ha pedig dugulást tapasztalunk, akkor leginkább azonnali megoldásokra van szükség, hiszen mindaddig, míg nem szűnik meg a probléma, gyakorlatilag használhatatlan a WC, mosogató, zuhanyzó. Amennyiben gyors segítségre szorul, azonnali kiszállással sietünk a segítségére!

BŐVEBBEN

WC dugulás

A WC eldugulása az egyik legkellemetlenebb háztartási probléma otthonunkban. Ennek elhárítását azonnal meg kell oldanunk, nem lehet holnapra, vagy holnaputánra halasztani. Itt nincs másik alternatíva!  Amikor például közvetlenül a mosdó lefolyója dugul el, akkor használhatjuk a többi csapot másnapig. Viszont hiába van másik WC a lakásban, a két WC lefolyónak egy az útja. Ha a vécénk eldugul, azonnal cselekedni kell!

Mosogató vagy vécé dugulás, vagy bármilyen egyéb jellegű dugulás esetén, cégünk munkatársai hívás után azonnal indulnak és megoldják a dugulás elhárítását Budapest egész területén illetve környékén, kedvező árakon. Ha úgy gondolja, hogy mégsem lehet olyan nagy a baj, és megpróbálná házi módszerekkel a WC dugulás elhárítását, akkor adunk pár ötletet ehhez.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Biatorbágy

Dugulást, vizesedést, a csatorna közelében talajsüllyedést vagy nedves falakat tapasztal?

A dugulások sok kellemetlenséget okozhatnak, amit csak azok ismernek igazán, akik rendszeresen küzdenek ezzel a problémával. Sokat tehetünk azért, hogy ne történjen meg olyan gyakran, és annak érdekében, hogy a dugulástól megszabadulhassunk.

Bármi legyen a gondok forrása,muszáj valamilyen megoldást találni, hiszen a víz nagy károkat tud okozni a falakban többek között. Arra sem árt gondolni, hogy társasházak esetében nem csak egyet, hanem több lakást is érinthet a gond.

Hívjon minket, hiszen akár már egy órán belül a helyszínre tudunk érni Biatorbágyon: +36 70 672 0236

Sajnos nem mindig fordulnak egyből szakemberhez az emberek, hiszen azt gondolják, hogy túl drága szolgáltatás, főként Pest megye vonatkozásában, pedig ez nem igaz ebben a formában. Hogyha túl sokáig halasztgatjuk a dolgot és a problémák forrása tervezési hiba, ha eleve nem jó a rendszer, akkor bizony az idők során többször is találkozni fog a dugulással. Viszont, ha alaposabban számolgatunk, akkor a lakosság számára elérhető, különböző, boltban kapható vegyszerek és eszközök beszerzése szép összeget tudnak kitenni. Sokszor jóval többet, mint amennyit rááldoztunk volna a vízvezeték szerelőre. Bár nem mindig lehet hosszú távon elkerülni a dugulást, vannak hasznos tippek, házi praktikák, amik sok esetben beválnak és amikkel tovább tarthat a dugulásmentes időszak.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Budakeszi

Dugulást tapasztal Budakeszin lévő ingatlanjában? Cselekedjen, mielőtt késő lenne!

A dugulások napi szinten nehezítik meg az ember életét. Na persze szerencsére nem minden háztartásban rendszeres a probléma, viszont sokat tehetünk azért, hogy ne történjen meg, illetve annak érdekében, hogy a dugulástól megszabadulhassunk.

Munkánk során rengeteg olyan esettel találkozunk, ahol nem megfelelő a vízvezeték rendszer kivitelezése vagy már elev a tervezés sem sikerült fényesen. Akármi is legyen a gondok forrása, amíg megoldást nem találunk rá, addig újra előjöhet a víz, újfent károkat okozhat az ingatlanban, sőt ami még rosszabb, mások lakásában is!

Bármilyen jellegű dugulást, vizesedést, a csatorna közelében talajsüllyedést vagy nedves falakat tapasztal, hívjon minket, akár már egy órán belül a helyszínre tudunk érni Budakeszin és Pest megye területén: +36 70 672 0236

BŐVEBBEN

Vízszerelés Budapest

Vízszerelő csapatunkkal, már több mint 10 éve feladatunknak tartjuk, hogy ügyfeleink számára a vízszerelés a főváros minden kerületében, azonnali lehetőség legyen, ha megtörténik a baj! Egy csőtörés-, vagy dugulás miatt bokáig érő víz, hatalmas károkat tud okozni. Ilyen esetekben, és a megelőzésében vagyunk megoldás az Ön számára!

Már egy évtizede állunk a lakosság, és a közületek rendelkezésére vízszerelés gázszerelés és fűtésszerelés szolgáltatásokkal, a hét minden napján 0-24 óráig. Vízszerelés Budapest kerületeiben: ivóvíz-, és szennyvíz vezetékek javítása, karbantartása, telepítése. Ránk mindig számíthat!

BŐVEBBEN

Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelőt keres? Cégünk vízvezeték-szerelő mesterei, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állnak a lakosság és a közületek rendelkezésére, vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés szolgáltatásokkal, a hét minden napján 0-24 óráig. Vízvezeték szerelőként, vállaljuk ivóvíz-, és szennyvíz  vezetékek javítását, karbantartását és telepítését.

BŐVEBBEN

Csőtörés bejelentés

Amikor otthonunkban azzal szembesülünk, hogy rendellenes helyen jelenik meg a víz, vizesedik a lakás, akkor azonnal érezzük, hogy nagy a baj, és hirtelen nem is tudjuk mitévők legyünk. Kinek szóljunk, milyen telefonszámon tehetjük meg a csőtörés bejelentést. Mit tegyünk, ha vizesedik a padló a szobában, vagy nedves a fal, csöpög a mennyezetből a víz, esetleg folyik-, szivárog bárhol a lakásban, udvaron, pincében? Mihez kezdjünk, mielőtt elázik mindenünk?

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Telki

Eldugult a lefolyórendszer otthon? Munkahelyen vagy máshol kellene egy jó szakember? Érdemes azonnal lépni, ha szivárog a víz, mert a fal vizesedése további anyagi károkkal járhat!

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünk által azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! A duguláselhárítás Telki esetében és a megye egész területén garanciával elérhető, kedvező áron!

 

Hívjon minket, azonnal segítünk!

+36 70 672 0236

 

Miben tudunk hatékony megoldást nyújtani?

 

A professzionális duguláselhárítás mellett vállalunk még rendszeres karbantartási munkálatokat, legfőképp megelőzés céljából.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás II. kerület

Eldugult a lefolyórendszer otthon? Munkahelyen vagy máshol kellene egy jó szakember? Érdemes azonnal lépni, ha szivárog a víz, mert a fal vizesedése további anyagi károkkal járhat!

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünk által azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! A duguláselhárítás II. kerület esetében és a megye egész területén garanciával elérhető, kedvező áron!

 

Hívjon minket, azonnal segítünk!

+36 70 672 0236

 

Miben tudunk hatékony megoldást nyújtani?

 

A professzionális duguláselhárítás mellett vállalunk még rendszeres karbantartási munkálatokat, legfőképp megelőzés céljából.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós

Eldugult a lefolyórendszer otthon? Munkahelyen vagy máshol kellene egy jó szakember? Érdemes azonnal lépni, ha szivárog a víz, mert a fal vizesedése további anyagi károkkal járhat!

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünk által azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! A duguláselhárítás Szigetszentmiklós esetében és a megye egész területén garanciával elérhető, kedvező áron!

 

Hívjon minket, azonnal segítünk!

+36 70 672 0236

 

Miben tudunk hatékony megoldást nyújtani?

 

A professzionális duguláselhárítás mellett vállalunk még rendszeres karbantartási munkálatokat, legfőképp megelőzés céljából.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Diósd

Eldugult a lefolyórendszer otthon? Munkahelyen vagy máshol kellene egy jó szakember? Érdemes azonnal lépni, ha szivárog a víz, mert a fal vizesedése további anyagi károkkal járhat!

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünk által azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! A duguláselhárítás Diósd esetében és a megye egész területén garanciával elérhető, kedvező áron!

 

Hívjon minket, azonnal segítünk!

+36 70 672 0236

 

Miben tudunk hatékony megoldást nyújtani?

 

 

A professzionális duguláselhárítás mellett vállalunk még rendszeres karbantartási munkálatokat, legfőképp megelőzés céljából.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás XI. kerület

Eldugult a lefolyórendszer otthon? A munkahelyen vagy máshol kellene egy jó szakember? Érdemes azonnal lépni, ha szivárog a víz, mert a fal vizesedése további anyagi károkkal jár!

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünk által azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! A duguláselhárítás XI. kerület esetében és a megye egész területén, garanciával elérhető, kedvező áron!

 

Hívjon minket, azonnal segítünk!

+36 70 672 0236

 

Miben tudunk mi hatékony megoldást nyújtani?

 

A professzionális duguláselhárítás mellett vállalunk még rendszeres karbantartási munkálatokat, legfőképp megelőzés céljából.

BŐVEBBEN

Dugulás okai

A dugulás okaival általában már csak akkor foglalkozunk, ha egyszer már megtörtént a dugulás az otthonunkban. Főleg, ha a duguláselhárítás nem volt egy könnyed mozdulat (mert hát sajnos ilyen is előfordulhat). Egy feltúrt fürdőszoba igazán maradandó élményt hagy számunkra! 

 

Jellemzően ezután kezdünk érdeklődni a „miértek” után, azaz, hogy miért dugulhatott el a lefolyónk, hogyan előzhetjük meg a bajt, mire ügyeljünk. Nézzük végig a dugulás okait, megelőzését!

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Szigethalom

Ha eldugult a lefolyórendszer a lakásban, házban, a munkahelyen, ha szivárog a víz és vizesedik a fal, akkor azonnal cselekedni kell!

  

Miben tudunk megoldást nyújtani?

                                                                                            

Szakembereink 24 órában készenléti műszaki ügyelettel, azonnali megoldást nyújtanak Önnek, garanciával és kedvező, fix áron!

  

Professzionális duguláselhárítás mellett, vállalunk rendszeres karbantartási munkálatokat megelőzés céljából is.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Gyál

Eldugult a lefolyórendszer a lakásban, házban, a munkahelyen? Ha szivárog a víz és vizesedik a fal, akkor azonnal kell cselekedni!

                                                                                              

Szakembereink 24 órában készenléti műszaki ügyelettel, azonnali megoldást nyújtanak Önnek, garanciával és kedvező, fix áron!

 

Miben tudunk megoldást nyújtani?

 

Professzionális duguláselhárítás mellett, vállalunk rendszeres karbantartási munkálatokat megelőzés céljából is.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Érd

Keressen minket bátran, ha eldugult a lefolyórendszer a lakásban, a házban, a munkahelyen, vagy szivárog a víz és vizesedik a fal, akkor azonnal kell cselekedni!

                                                                                              

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünknek köszönhetően, azonnali megoldást nyújtanak Önnek, garanciával és kedvező, fix áron!

 

Miben tudunk megoldást nyújtani?

 

Professzionális duguláselhárítás mellett, vállalunk rendszeres karbantartási munkálatokat megelőzés céljából is.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Budaörs

Eldugult a lefolyórendszer otthon? Munkahelyen vagy bárhol máshol kellene egy jó szakember? Érdemes azonnal tenni valamit, ha szivárog a víz, mert a fal vizesedését is okozhatja és további anyagi kárral járhat!

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünk által azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! A duguláselhárítás Budaörs, Pest, Buda és a megye egész területén garanciával elérhető, kedvező áron!

 

 

Miben tudunk hatékony megoldást nyújtani?

 

A professzionális duguláselhárítás mellett vállalunk még rendszeres karbantartási munkálatokat, legfőképp megelőzés céljából Pest megyében is.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Csepel

Eldugult a lefolyórendszer otthon? Munkahelyen vagy máshol kellene egy jó szakember? Érdemes azonnal lépni, ha szivárog a víz, mert a fal vizesedése további anyagi károkkal járhat!

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünk által azonnali megoldást tudnak nyújtani Önnek! A duguláselhárítás Csepel, Pest, Buda és a megye egész területén garanciával elérhető, kedvező áron!

 

Hívjon minket, azonnal segítünk!

+36 70 672 0236

 

Miben tudunk hatékony megoldást nyújtani?

 

A professzionális duguláselhárítás mellett vállalunk még rendszeres karbantartási munkálatokat, legfőképp megelőzés céljából Pest megyében, a XXI. kerület területén is.

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás házilag

Mielőtt azonban a telefonhoz nyúlna, érdemes kipróbálnia egy- két házi praktikát, hátha nem is olyan nagy a baj! 

A következőkben ötleteket adunk ahhoz, hogy hogyan oldható meg otthonában a duguláselhárítás házilag.

 

Mosogató duguláselhárítása házilag

A mosogató dugulása, a leggyakoribb probléma. A különböző típusú lefolyócsövek esetében  más-más technikai megoldást alkalmazhatunk. Menjünk sorba a legegyszerűbb megoldásoktól mindaddig, amikor már csak a szakember segíthet. (Javasoljuk, hogy a munkákhoz,  használjon gumikesztyűt.)

 

BŐVEBBEN

Duguláselhárítás Budapest

Ha eldugult a lefolyórendszer a lakásban, a házban, a munkahelyen, vagy szivárog a víz, vizesedik a fal, akkor azonnal kell cselekedni, hogy ne legyen még nagyobb baj!

                                                                                              

Szakembereink 24 órás készenléti műszaki ügyeletünknek köszönhetően, azonnali megoldást nyújtanak Önnek, garanciával, kedvező áron!

 

Miben tudunk megoldást nyújtani?

 

Professzionális dugulaselharítas mellett, vállalunk rendszeres karbantartási munkálatokat megelőzés céljából. 

BŐVEBBEN
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!