Blog

Duguláselhárítás Budapest

 

Eldugult a lefolyó?

Áll a víz a lakásban?

Nem folyik le a szennyvíz?

 

Hívjon most: +36 70 672 0236 

Non-stop elérhetőség

 

Bármilyen jellegű duguláselhárítást, vagy vízvezetékkel kapcsolatos munkálatot azonnal megoldunk, Budapest egész területén és annak környékén, kedvező áron!

cs

Miért minket hívjon, ha Budapesten lakik és lakásában, házában eldugult a lefolyója és nem folyik le a szennyvíz?

 

Mert számunkra fontosak az ügyfeleink, ezért mindig számíthatnak ránk:

Duguláselhárítás azonnal

Non - stop duguláselhárítás Budapest

duguláselhárítás árak

 

Duguláselhárítás Budapest

 

Duguláselhárítás szakterületünkhöz tartozik:

Bármilyen beltéri-, és kültéri dugulás a lehetséges szakterületünkhöz tartozik. Budapesten a duguláselhárítás, csatornatisztítás bontás nélkül, garanciával zajlik. 
Felkészülten érkezünk a helyszínre, a munkánkat nagy szakértelemmel végezzük. Számíthat szakembereinkre ezen kívül csőtörés  és  vízvezeték szerelés esetében is bármilyen típusú épületeknél: családiházak, társasházak, nyaralók, lakóházak, ipari telepek (referenciával).

Szolgáltatásaink:

  • Mosogató duguláselhárítás
  • Mosógép vagy WC-duguláselhárítás bontás nélkül
  • Főlefolyó -, padlóösszefolyó -, strang duguláselhárítás
  • Vízcsőtörés elhárítás, non-stop csőtöréselhárítás, fűtéscső és szennyvízcső javítása
  • Non-stop duguláselhárítás womával, 0-24 fűtésszerelés, non-stop vízszerelés
  • Fűtéscső szerelés, fűtéscső korszerűsítés, vízcső korszerűsítés, szennyvízcső építés
  • Akna-, csatorna tisztítás, zsírtalanítás, gyökértelenítés, szennyvízcső duguláselhárítás
  • Csőtisztítás magasnyomású vízzel, womával , duguláselhárítás ugyanígy
  • Csőtöréshez műszeres bemérés, víztartalommérő műszerrel, szennyvízcső kamerás vizsgálata 32-600 keresztmetszetig
  • Fűtéscső csere, vízcső csere, szennyvízcső cseréje, vízszerelés

 

Duguláselhárítás Budapesten – Ön felhív, mi azonnal indulunk!

Telefonhívást követően, azonnal indulunk! Pontos, precíz munkát végzünk, köszönhetően a nyomvonal meghatározó műszereknek is, és a duguláselhárítás munkafolyamat után a feladatok sorát tisztítással, szagtalanítással, fertőtlenítéssel zárjuk, bárhol is legyen a dugulás.

 

Kiszállási területek:

Ingyenes kiszállást biztosíthatunk dugulás elhárítás munkára: I, duguláselhárítás II. kerület, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, duguláselhárítás XI. kerület, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerület vonatkozásában. De Pest megyében rendelkezésre állunk akár azonnali kiszállással: duguláselhárítás Gyál, Csepel, duguláselhárítás Budaörs, Kőbánya, Kispest, Üllő, Vecsés, Maglód és Zugló. Illetve nem csak ezeken a helyszíneken vagyunk jelen, hanem több, sőt számos településen továbbá.

 

Melyek a leggyakrabban előforduló, dugulás okozta helyek?

Ami a kérdést illeti, a válasz szinte egyértelmű, bár sokak bele sem gondolnak, hogy néhány rossz berögződés milyen következményekkel járhat. A következő részben arról lesz szó, hogy a két legjobban problémás helyszínt és az ott bekövetkező dugulásokat hogyan előzhetjük meg.

Mosogató lefolyó eldugulása

A konyhában a legnagyobb problémát a lefolyókba kerülő olajok, zsírok, ételmaradékok, gyenge minőségű mosogatószerek, és a csekély vízzel való mosogatás okozza. Hosszútávon a vízkőlerakódással együtt, biztos duguláshoz vezet. Ennek megelőzése érdekében, soha ne öntsünk olajat, zsírt vagy más hasonló agyagot a lefolyóba, bő-, és meleg vízzel mosogassunk, és használjunk jobb mosogatószert, nem mindig az olcsó a megtérülő befektetés hosszú távon. Az sem teljesen mindegy például, hogy hány liter vizet használunk fel a mosogatáskor. Gyakorta végezzünk 2 kanál trisóval bő, forró vizes öblítést és fertőtlenítést a konyhai vizes területeken. A szifont érdemes bizonyos rendszerességgel szétszedni, tisztítani. A tömítésekre nagyon vigyázzunk a munkavégzés során.

Velünk kíméletesen, a lehető legjobb módszerekkel, jelentős tapasztalattal és természetesen gyorsan történik a dugulás elhárítása, a duguláselhárítás Pest megye területére vonatkozóan! 

 

Fürdőszobai dugulás

Ezen dugulások közül leggyakrabban a padlóösszefolyó dugulása, fordul elő, de a zuhanytálca-, a kád, a mosdó és a WC lefolyójának eldugulásához is hoz is gyakran hívnak bennünket. A dugulás rendszerint a hajszálak, szőrszálak, egyéb lefolyóba hulló szennyeződések miatt alakul ki, stb. Ezek megtapadásához hozzájárul a vízkőszennyeződés, a fürdőszobában használt samponok, szappanok, tusfürdők, a különböző krémek, olajok.  Így együttesen okoznak dugulást a lefolyócsövekben. Megelőzéséhez körültekintés szükséges. Fent felsoroltakra ügyelve, a szilárd szennyeződéseket ne engedjük lefolyni és ne használjunk szemcsés tisztítószereket. Egy jó lefolyótisztító mehet bele, általánosságban véve nincs vele gond, pontosabban nem lenne, ámde fokozottan ügyeljünk rá, hogy a kád, összefolyó, satöbbi kapcsán milyen vegyszereket alkalmazunk. Előre belátható, komoly problémákat okozhatnak. A megfelelő időközönkénti tisztítás itt is fontos, vízkő ellen, illetve a fertőtlenítés. (Szűrőt indokolt esetben használjunk, ugyanis, olykor segíti, van, amikor hátráltatja dugulás megelőzését. Használatával. lassabban folyik le a víz, amely segíti a lerakódást, viszont egyéb szennyeződéseket felfogja.)

 

WC dugulása

A leggyakoribb probléma, a sok WC papírhasználat, a kevés vízzel való öblítés. Sokan a „konyhamalac” helyett is használják, minden ételmaradékot ide öntenek. A darálós WC duguláselhárítása sem megy túl könnyen, ha az összes maradékot lehúzzuk rajta.

A WC eldugulását megelőzhetjük a rendszeres sósavas tisztítással, betartva az óvintézkedést. A sósav belélegezve tartós károsodást okoz!

Tudta Ön, hogy a lefolyó sikeres tisztításának feltétele az, hogy bizonyos szennyeződésekre lúgos vagy savas megoldásokat választunk? A zsírokat a lúgos közeg oldja, a vízkövet a savas. Bővebb információt olvashat erről a Dugulás okai, megelőzése oldalon.

 

 Udvari csatornák tisztítása

A családi házaknál az udvari dugulások eredetei ritkábban szüntethetőek meg házi módszerekkel. A kültéri dugulás okai lehetnek:

●      csatorna lejtési szöge nem optimális: vagy nagyon lejt, vagy kicsit sem.

●      nem jó a tisztítóakna elhelyezése

●      tisztítónyílások hozzáférhetősége problémás, ezért nem használták

Az is előfordulhat, hogy a megvásárolt ingatlanban egyszerűen régi a csőrendszer.

Ilyen esetekben általában a duguláselhárításban speciális eszközök, a gépi tisztítás segíthet.

 

Duguláselhárítás eszközeink, amivel dolgozunk:

Az általunk alkalmazott eszközöket a probléma alapján választjuk ki: lefolyótisztítás vagy csatornatisztítás szükséges az adott duguláselhárítás esetében.

Miben különböznek? Leginkább anyagukban, csőátmérőben, és ezért az eszközhasználatban is. Professzionális eszközparkunknak köszönhető, minden problémát megoldunk.

A lefolyótisztításhoz - mint a konyhai mosogatók, fürdőszobai lefolyók, a kisebb átmérőjű 32-110 lefolyók tisztítása tartozik.

A csatornatisztítás területéhez, a 110 mm-től nagyobb átmérőjű lefolyók tartoznak: a csapadékvíz elvezető csatornákat, kertes házak csatornarendszereket, szennyvízcsatornákat soroljuk ide.

 

A duguláselhárító gépeinkkel gyorsan, hatékonyan és tisztán  dolgozik a szerelő nemcsak beltéri-, hanem kültéri munkáknál egyaránt. Gépeink hordozhatóak, nagy részük kis helyen, lakáson belül, tovább mozgatható. Alkalmasak a legkeményebb anyagok eltávolítására is: pl. beton, fém.

 

Elhárítás Rothenberger R600 duguláselhárító géppel

 

A csőspirálos duguláselhárítás során, a problémás csőrendszerben (pl. lefolyóba), egy optimális méretű acélspirált engedünk, aminek az elejére csatlakoztatjuk az éppen ideális tisztítófejet. Az acélspirált folyamatosan leengedjük a berendezés által a lefolyójába. Amennyiben rövidnek bizonyul, hosszabbítjuk (60 m-ig). A funkcionális fejek és az erős motor segítségével addig „dolgozik a gép”, amíg az eldugult cső szabaddá nem válik, a víz szabadon elfolyik. A gép használata közben nem okozunk az Ön lakásában semmilyen koszolódást, a csövek belsejében tevékenykedünk.

 

 WOMA magasnyomású csatornamosó berendezéssel

 

Keményebb problémákhoz, zsírtalanításhoz szükség szerint a magasnyomású woma csatornatisztító gépet használjuk. Ezt a technológiánkat akkor vetjük be Budapest területén, amikor már a Rothenberger R600 nem tud mit tenni. Ekkor a woma magasnyomásos mosatás, vagyis a womázás jön. Általában külső térben használjuk fel. Ezt a technológiát elsősorban szennyvíztárolók, külső csatornák tisztítására vetjük be, ahol a dugulások már nagyon komolyak. A magasnyomásos mosatással 120-160 báros vízsugárral tisztítunk. Működése során szakembereink, a tisztítandó csatorna részébe, egy tömlőt csúsztatnak a dugulás pontjáig.  A tömlő végén lévő cserélhető fúvókafejek, nagy nyomással juttatják el a vízsugarat a problémás helyre. Ez megszabadítja a csövet a keményebb sóder, építőanyag, iszaplerakódástól is. Vállaljuk, a non-stop duguláselhárítás  womával.

 

Hőkamera - csőtörés esetén,  a csőtörés bemérés, akusztikus csőtörés bemérő műszerrel, történik.

 

Magyarországon a kamerás csővizsgálat, a kamerás csatornavizsgálat, innovatív megoldás a duguláselhárításban. Nemcsak az esetleges dugulások kialakulásánál kiváló társ, hanem  lakásvásárlások esetén a teljes vezeték állapotának a feltérképezéséhez. Ilyen tapasztalatunk volt (pl. Érd), amikor a kamerás csatornavizsgálat után sikerült megnyugtatni az újdonsült  vásárlókat  a csővezeték kielégítő állapotáról. Használata szakmai tudást igényel, egyrészt a kamerával ellátott vékony vezeték irányítása a csőben, másrészt az általa küldött színes „látvány” értelmezése. Ha van pl. egy repedés, akkor a szakember tudja felismerni azt (hogy pontosan hol van, milyen mértékű a repedés, stb), és a további problémákat is, további keresés nélkül, egyértelműen. Hajszálrepedés mellett nem siklik el, ezért fontos, hogy hozzáértő kezek vizsgálják a csőbelsőt. Ez a kamera képes bármelyik lefolyó vizsgálatára az ország teljes területére vonatkozóan. Kitűnő megoldás hiba feltérképezésére és az ellenőrzésre is.

 

Duguláselhárítás Budapest, csatorna kamerázással (32-600 keresztmetszetig)

 

Kiváló megoldás, ha a tisztítások ellenére folytonosan visszatérő probléma a dugulás. Ez az eszköz alkalmas felderíteni a pici repedéseket, töréseket, vagy a lefolyókba ejtett idegen tárgyat.  Először is megtisztítjuk azt a lefolyót, vagy csatornát, amiben a kamerát szeretnénk elindítani. Ha szükséges, akkor a duguláselhárítás folyamatával kezdjük a munkánkat. Ha „tiszta a terep”, elindítjuk a kameránkat. A fejen lévő világító LED –nek köszönhetjük, a világos képeket, felvételeket. Mivel itt található egy jeladó is, így egy vevő egységgel a föld felszín fölött (nyomvonalkereső vevő) is érzékelni tudjuk az általa kiadott jelet. Ha az eredményt kielemezzük, célzottan tudjuk a problémát megoldani, amennyiben kell, minimális bontással, de optimálisan bontás nélkül, falbontás nélkül. Ez az eszközünk, egy teljes térképet ad a cső belsejéről: legyen az megakadt tárgy, benőtt  növény, dugulás, repedés, törés.

 

WC duguláselhárítás házilag:

Akik egyedül szeretnék a dugulást elhárítani, azoknak ajánlunk pár otthoni tippet: Duguláselhárítás házilag, illetve itt találhatóak az általunk ajánlott házilag alkalmazható eszközökről is információ: kézi spirált, gépi spirál, csőgörény.

A duguláselhárítás megfelelő eszközökkel, gépek segítségével esetleg otthoni körülmények között is megoldható. Ugyan kellemetlen dolog a lefolyó tisztítás, de hasznos tippek révén elképzelhető, hogy el tudunk bánni a problémával egyedül is. Szükség szerint pedig még mindig munkára hívhatunk egy szakembert, aki rövid idő alatt, akár egy órán belül a helyszínre siet, akár hétvégén is. Amit azonban ne feledjünk el a dugulás elhárítás alatt, hogy a különféle vegyi szerek használatát ne erőltessük túl, hiszen előbb vagy utóbb a szifon és a vezetékek sínylik meg. Ilyenkor inkább maradjunk az egyszerű szereknél, mint az ecet, trisó és persze a forró víz kombinációi. Ezek a praktikák is beválhatnak majd ugyanis a dugulások házilagos megszüntetése érdekében, ha már rendszeresen alkalmazva vannak!

 

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

A duguláselhárítás Pest megye és a költségek kapcsán ideális lehet. A garancia minden esetben él, tehát garanciát vállalunk az elvégzett munkákra, nem számít, hogy a 3. kerület, 13. kerület vagy épp a 18. kerület kapcsán kell szakszerű, gépi duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón.

 

Fix áron dolgozunk, az elvégzett munka alapján, kedvező kiszállási díjjal.

0-24 órában vállalunk munkát, nyújtunk szolgáltatást ügyeletben,  hétköznap és ünnepnapokon is!

Munkánkra 30 napos garanciát adunk!

Budapest duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak

Kiszállási díj

 

Acsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Dunabogdány, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Érd, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgamácsa, Göd, Gödöllö, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerespes, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Pécel, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verseg, Visegrád, Zsámbok.

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!