Blog

Duguláselhárítás Budapest

 

Eldugult a lefolyó?

Áll a víz a lakásban?

Nem folyik le a szennyvíz?

 

Hívjon most: +36 70 672 0236 

Non-stop elérhetőség

 

Bármilyen jellegű duguláselhárítást, vagy vízvezetékkel kapcsolatos munkálatot azonnal megoldunk, Budapest egész területén, kedvező áron!

cs

Miért minket hívjon, ha Budapesten lakik és lakásában, házában eldugult a lefolyó és nem folyik le a szennyvíz?

 

Mert számunkra fontosak az ügyfeleink, ezért mindig számíthatnak ránk:

Duguláselhárítás azonnal

Non - stop duguláselhárítás Budapest

kedvező duguláselhárítás árak

 

Duguláselhárítás Budapest

 

Duguláselhárítás szakterületünkhöz tartozik:

Bármilyen beltéri-, és kültéri dugulás a lehetséges szakterületünkhöz tartozik. Budapesten a duguláselhárítás, csatornatisztítás bontás nélkül, garanciával zajlik. Számíthat ránk továbbá csőtörés  és  vízvezeték szerelés esetén is bármilyen típusú épületeknél: családiházak, társasházak, nyaralók, lakóházak, ipari telepek (referenciával).

Szolgáltatásaink:

  • Mosogató duguláselhárítás
  • Mosógép vagy WC-duguláselhárítás bontás nélkül
  • Főlefolyó -, padlóösszefolyó -, strang duguláselhárítás
  • Vízcsőtörés elhárítás, non-stop csőtöréselhárítás, fűtéscső és szennyvízcső
  • Non-stop duguláselhárítás womával, 0-24 fűtésszerelés, non-stop vízszerelés
  • Fűtéscső szerelés, fűtéscső korszerűsítés, vízcső korszerűsítés, szennyvízcső építés
  • Akna-, csatorna tisztítás, zsírtalanítás, gyökértelenítés, szennyvízcső duguláselhárítás
  • Csőtisztítás magasnyomású vízzel, womával , duguláselhárítás ugyanígy
  • Csőtöréshez műszeres bemérés, víztartalommérő műszerrel, szennyvízcső kamerás vizsgálata 32-600 keresztmetszetig
  • Fűtéscső csere, vízcső csere, szennyvízcső cseréje, vízszerelés

 

Duguláselhárítás Budapesten – Ön felhív, mi azonnal indulunk!

Telefonhívást követően, azonnal indulunk! Pontos, precíz munkát végzünk, és a duguláselhárítás munkafolyamat után a feladatok sorát tisztítással, szagtalanítással, fertőtlenítéssel zárjuk, bárhol is legyen a dugulás.

 

Kiszállási területek:

Ingyenes kiszállást biztosíthatunk dugulás elhárítás munkára: I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerület vonatkozásában. De Pest megyében rendelkezésre állunk akár azonnali kiszállással: Gyál, Csepel, Budaörs, Kőbánya, Kispest, Üllő, Vecsés, Maglód és Zugló. Illetve nem csak ezeken a helyszíneken vagyunk jelen, hanem több, sőt számos egyéb településen továbbá.

 

Melyek a leggyakrabban előforduló, dugulás okozta helyek?

Ami a kérdést illeti, a válasz szinte egyértelmű, bár sokak bele sem gondolnak, hogy néhány rossz berögződés milyen következményekkel járhat. A következő részben arról lesz szó, hogy a két legjobban problémás helyszínt és az ott bekövetkező dugulásokat hogyan előzhetjük meg.

Mosogató lefolyó eldugulása

A konyhában a legnagyobb problémát a lefolyóba kerülő olajok, zsírok, ételmaradékok, gyenge minőségű mosogatószerek, és a kevés vízzel való mosogatás okozza. Hosszú távon a vízkőlerakódással együtt, biztos duguláshoz vezet. Ennek megelőzése érdekében, soha ne öntsünk olajat, zsírt vagy más hasonló agyagot a lefolyóba, bő-, és meleg vízzel mosogassunk, és használjunk jobb mosogatószert. Az sem teljesen mindegy például, hogy hány liter vizet használunk fel a mosogatáskor. Gyakorta végezzünk 2 kanál trisó hozzáadásával bő, forró vizes öblítést és fertőtlenítést a konyhai vizes területeken. A szifont érdemes bizonyos rendszerességgel szétszedni, tisztítani. A tömítésekre nagyon vigyázzunk a munkavégzés során.

Velünk kíméletesen, a lehető legjobb módszerekkel, jelentős tapasztalattal és természetesen gyorsan történik a dugulás elhárítása, a duguláselhárítás Pest megye területére vonatkozóan! 

 

Fürdőszobai dugulás

Ezen dugulások közül leggyakrabban a padlóösszefolyó eldugulása, fordul elő, de a zuhanytálca-, a kád, a mosdó és a WC lefolyójának eldugulásához is hoz is gyakran hívnak bennünket. A dugulás rendszerint a hajszálak, szőrszálak, egyéb lefolyóba hulló szennyeződések miatt alakul ki, stb. Ezek megtapadásához hozzájárul a vízkőszennyeződés, a fürdőszobában használt samponok, szappanok, tusfürdők, a különböző krémek, olajok.  Így együttesen okoznak dugulást a lefolyócsövekben. Megelőzéséhez körültekintés szükséges. Fent felsoroltakra ügyelve, a szilárd szennyeződéseket ne engedjük lefolyni és ne használjunk szemcsés tisztítószereket. Egy jó lefolyótisztító mehet bele, általánosságban véve nincs vele gond, pontosabban nem lenne, ámde fokozottan ügyeljünk rá, hogy a kád, összefolyó, satöbbi kapcsán milyen vegyszereket alkalmazunk. Előre belátható, komoly problémákat okozhatnak. A megfelelő időközönkénti tisztítás itt is fontos, vízkő ellen, illetve a fertőtlenítés. (Szűrőt indokolt esetben használjunk, ugyanis, olykor segíti, van, amikor hátráltatja dugulás megelőzését. Használatával. lassabban folyik le a víz, amely segíti a lerakódást, viszont egyéb szennyeződéseket felfogja.)

 

WC eldugulása

A leggyakoribb probléma, a sok WC papírhasználat, a kevés vízzel való öblítés. Sokan a „konyhamalac” helyett is használják, minden ételmaradékot ide öntenek. A darálós WC duguláselhárítása sem megy túl könnyen, ha az összes maradékot lehúzzuk rajta.

A WC eldugulását megelőzhetjük a rendszeres sósavas tisztítással, betartva az óvintézkedést. A sósav belélegezve tartós károsodást okoz!

Tudta Ön, hogy a lefolyó sikeres tisztításának feltétele az, hogy bizonyos szennyeződésekre lúgos vagy savas megoldást választunk? A zsírokat a lúgos közeg oldja, a vízkövet a savas. Bővebb információt olvashat erről a Dugulás okai, megelőzése oldalon.

 

 Udvari csatornák tisztítása

A családi házaknál az udvari dugulások eredetei ritkábban szüntethetőek meg házi módszerekkel. A kültéri dugulás okai lehetnek:

●      csatorna lejtési szöge nem optimális: vagy nagyon lejt, vagy kicsit sem.

●      nem jó a tisztítóakna elhelyezése

●      tisztítónyílások hozzáférhetősége problémás, ezért nem használták

Az is előfordulhat, hogy a megvásárolt ingatlanban egyszerűen régi a csőrendszer.

Ilyen esetekben általában a duguláselhárításban speciális eszközök, a gépi tisztítás segíthet.

 

Duguláselhárítás eszközeink, amivel dolgozunk:

Az általunk alkalmazott eszközöket a probléma szerint választjuk ki: lefolyótisztítás vagy csatornatisztítás szükséges az adott duguláselhárítás esetében.

Miben különböznek? Leginkább anyagukban, csőátmérőben, és ezért az eszközhasználatban is. Professzionális eszközparkunknak köszönhető, minden problémát megoldunk.

A lefolyótisztításhoz - mint a konyhai mosogatók, fürdőszobai lefolyók, a kisebb átmérőjű 32-110 lefolyók tisztítása tartozik.

A csatornatisztítás területéhez, a 110 mm-től nagyobb átmérőjű lefolyók tartoznak: a csapadékvíz elvezető csatornákat, kertes házak csatornarendszereket, szennyvízcsatornákat soroljuk ide.

 

A duguláselhárító gépeinkkel gyorsan, hatékonyan és tisztán  dolgozunk nemcsak beltéri-, hanem kültéri munkáknál egyaránt. Gépeink hordozhatóak, nagy részük kis helyen, lakáson belül, tovább mozgatható. Alkalmasak a legkeményebb anyagok eltávolítására is: pl. beton, fém.

 

Duguláselhárítás Budapest Rothenberger R600 duguláselhárító géppel

 

A csőspirálos duguláselhárítás során, a problémás csőrendszerben (pl. lefolyóba), egy optimális méretű acélspirált engedünk, aminek az elejére csatlakoztatjuk az éppen ideális tisztítófejet. Az acélspirált folyamatosan engedjük a berendezés által a lefolyóba. Amennyiben rövidnek bizonyul, hosszabbítjuk (60 m-ig). A funkcionális fejek és az erős motor segítségével addig „dolgozik a gép”, amíg az eldugult cső szabaddá nem válik, a víz szabadon elfolyik. A gép használata közben nem okozunk az Ön lakásában semmilyen koszolódást, a csövek belsejében tevékenykedünk.

 

 WOMA magasnyomású csatornamosó berendezéssel

 

Keményebb problémákhoz, zsírtalanításhoz szükség szerint a magasnyomású woma csatornatisztító gépet használjuk. Ezt a technológiánkat akkor vetjük be Budapest területén, amikor már a Rothenberger R600 nem tud mit tenni. Ekkor a woma magasnyomásos mosatás, vagyis a womázás jön. Általában külső térben használjuk fel. Ezt a technológiát elsősorban szennyvíztárolók, külső csatornák tisztítására vetjük be, ahol a dugulások már nagyon komolyak. A magasnyomásos mosatással 120-160 báros vízsugárral tisztítunk. Működése során szakembereink, a tisztítandó csatorna részébe, egy tömlőt csúsztatnak a dugulás pontjáig.  A tömlő végén lévő cserélhető fúvókafejek, nagy nyomással juttatják el a vízsugarat a problémás helyre. Ez megszabadítja a csövet a keményebb sóder, építőanyag, iszaplerakódástól is. Vállaljuk, a non-stop duguláselhárítás  womával.

 

Hőkamera - csőtörés esetén,  a csőtörés bemérés, akusztikus csőtörés bemérő műszerrel, történik.

 

Magyarországon a kamerás csővizsgálat, a kamerás csatornavizsgálat, innovatív megoldás a duguláselhárításban. Nemcsak az esetleges dugulások kialakulásánál kiváló társ, hanem  lakásvásárlások esetén a teljes vezeték állapotának a feltérképezéséhez. Ilyen tapasztalatunk volt (pl. Érd), amikor a kamerás csatornavizsgálat után sikerült megnyugtatni az újdonsült  vásárlókat  a csővezeték kielégítő állapotáról. Használata szakmai tudást igényel, egyrészt a kamerával ellátott vékony vezeték irányítása a csőben, másrészt az általa küldött színes „látvány” értelmezése. Ha van pl. egy repedés, akkor a szakember tudja felismerni azt (hogy pontosan hol van, milyen mértékű a repedés, stb), és a további problémákat is, további keresés nélkül, egyértelműen. Hajszálrepedés mellett nem siklik el, ezért fontos, hogy hozzáértő kezek vizsgálják a csőbelsőt. Ez a kamera képes bármelyik lefolyó vizsgálatára az ország egész területére vonatkozóan. Kitűnő megoldás hiba feltérképezésére és az ellenőrzésre is.

 

Duguláselhárítás Budapest, csatorna kamerázással (32-600 keresztmetszetig)

 

Kiváló megoldás, ha a tisztítások ellenére rendszeresen visszatérő probléma a dugulás. Ez az eszköz alkalmas felderíteni a pici repedéseket, töréseket, vagy a lefolyóba ejtett idegen tárgyat.  Először is megtisztítjuk azt a lefolyót, vagy csatornát, amiben a kamerát szeretnénk elindítani. Ha szükséges, akkor a duguláselhárítás folyamatával kezdjük a munkánkat. Ha „tiszta a terep”, elindítjuk a kameránkat. A fejen lévő világító LED –nek köszönhetjük, a világos képeket, felvételeket. Mivel itt található egy jeladó is, így egy vevő egységgel a föld felszín fölött (nyomvonalkereső vevő) is érzékelni tudjuk az általa kiadott jelet. Ha az eredményt kielemezzük, célzottan tudjuk a problémát megoldani, amennyiben kell, minimális bontással, de optimálisan bontás nélkül, falbontás nélkül. Ez az eszközünk, egy teljes térképet ad a cső belsejéről: legyen az megakadt tárgy, benőtt  növény, dugulás, repedés, törés.

 

WC duguláselhárítás házilag:

Akik egyedül szeretnék a dugulást elhárítani, azoknak ajánlunk pár otthoni tippet: Duguláselhárítás házilag, illetve itt találhatóak az általunk ajánlott házilag alkalmazható eszközökről is információ: kézi spirált, gépi spirál, csőgörény.

A duguláselhárítás megfelelő eszközökkel, gépek segítségével esetleg otthoni körülmények között is megoldható. Ugyan kellemetlen dolog a lefolyó tisztítás, de hasznos tippek révén elképzelhető, hogy el tudunk bánni a problémával egyedül is. Szükség esetén pedig még mindig munkára hívhatunk egy szakembert., aki rövid idő alatt, akár egy órán belül a helyszínre tud sietni, akár hétvégén is. Amit azonban ne feledjünk el a dugulás elhárítás közben, hogy a különféle vegyi szerek használatát ne erőltessük túl, hiszen előbb vagy utóbb a szifon és a vezetékek sínylik meg. Ilyenkor inkább maradjunk az egyszerű szereknél, mint az ecet, trisó és persze a forró víz kombinációi. Ezek a praktikák is beválhatnak majd ugyanis, ha már rendszeresen alkalmazva vannak!

 

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

A duguláselhárítás Pest megye és a költségek kapcsán kedvező lehet. A garancia minden esetben él, tehát garanciát vállalunk az elvégzett munkákra, nem számít, hogy a 3. kerület, 13. kerület vagy épp a 18. kerület esetén kell szakszerű, gépi duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón.

 

Fix áron dolgozunk, az elvégzett munka alapján, kedvező kiszállási díj mellett.

0-24 órában vállalunk munkát, nyújtunk szolgáltatást ügyeletben,  hétköznap és ünnepnapokon is!

Munkánkra 30 napos garanciát adunk!

Budapest duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak

Kiszállási díj

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!