Blog

Duguláselhárítás Biatorbágy

Duguláselhárítás Biatorbágy non-stop elérhetőségekkel!

 

Dugulást észlel a lefolyóban? Tele a csatorna?

Biatorbágyi szolgáltatásunk során hatékonyan szüntetjük meg a különböző dugulásokat beltéren és kültéren egyaránt! Kedvező árakkal dolgozunk, kiemelkedő szakmai tapasztalattal. Duguláselhárító gyorsszolgálatunk minden esetre felkészülten végzi munkáját 0-24 elérhetőséggel!

Tel.: +36 70 672 0236

 

Vállalunk karbantartási munkálatokat is megelőzés céljából és professzionális duguláselhárítás Pest, Buda és Biatorbágy szolgáltatásaink folyamatosan rendelkezésre állnak!

 

 

Szakterületeink:

Csőtöréselhárítás és duguláselhárítás társasházak, lakások, családi házak, ipari egységek, gyakorlatilag az összes ingatlan esetében.

- Mosogató duguláselhárítás lefolyók, mosdó-, bidé-, pisouár-, kád lefolyó, zuhanyzó, zuhanytálca, mosógép, WC-duguláselhárítás bontás nélkül. Főlefolyó, padlóösszefolyó, szifon, strang, csatorna, esővíz elvezető duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, karbantartás. Vízcsőtörés elhárítás, fűtéscső csőtörés elhárítás, szennyvízcső csőtörés elhárítás. Akna-, csatornatisztítás, zsírtalanítás, gyökértelenítés, szennyvízcső duguláselhárítás.
Csőtörés műszeres bemérés, víztartalommérő műszerrel, szennyvízcső kamerás vizsgálata 32-600 keresztmetszetig. Csőtisztítás magasnyomású vízzel, womával , duguláselhárítás magasnyomású vízzel,  csőtisztítás womával, csatornatisztítás.
- Fűtéscső szerelés, fűtéscső korszerűsítés, vízcső korszerűsítés, szennyvízcső építésNon-stop duguláselhárítás womával, nonstop fűtés szerelés, nonstop vízszerelés, nonstop szennyvízcső szerelés, duguláselhárítás vomával. Fűtéscső csere, vízcső csere, szennyvízcső csere, vízszerelés.
 

Biatorbágy duguláselhárítás árak:
Áraink minden esetben a szolgáltatástól függően kerül megállapításra. A helyszíni felmérés után tudunk biztosat mondani azzal kapcsolatban, hogy mennyibe fog kerülni. Ha szeretne többet megtudni, személyre szabott tájékoztatást kapni az árakról, kérdezzen minket bátran, hívjon bármikor! Kedvező árakkal dolgozunk, azonban vannak egyszerűbb és bonyolultabb helyzetek, feladatok, amelyek meghatározóak lehetnek az ár szempontjából. Mindig igyekszünk koszolás nélkül dolgozni, ehhez mérten fertőtlenítéssel zárjuk a munkát. A falbontás nélküli duguláselhárítás rendelkezésre áll, szolgáltatásunk több szempontból is kedvező.

Minden nap elérhetőek vagyunk azonnal, éjjel nappal rendelkezésre állnak szolgáltatásaink Biatorbágyon Hétfőtől-Szombatig.
 

Miért alakul ki dugulás?
Az otthoni dugulások kapcsán legtöbbször a konyha mosogatóval, illetve a mosdóval, WC-vel, valamint a káddal és zuhanyzóval akad gond. A konyhai lefolyó dugulás az egyik leggyakoribb probléma. Mosogatáskor számos ételmaradék jut a lefolyóba, ahol nem garantált a szabad továbbjutás, pláne ha már eleve megvastagodott a lerakódás a cső falán. Lehetőleg kerüljük a zsiradékok bejutását és mosogassunk minőségi szerekkel! Hasznos dolog, ha időnként forró víz és ecet / trisó kombinációjával tisztítjuk a lefolyókat. A fürdőszoba dugulás másik problémás terület, akár a mosdó, a kád vagy a zuhanytálca, zuhanyzó, padlóösszefolyó érintett. Itt általában a hajszálak, a túlzott szappan, illetőleg sampon használat, illetve idegen tárgyak a felelősek. Van, mikor beválnak a házi praktikák, máskor pedig elkerülhetetlen, hogy szerelőt hívjunk.

A különböző anyagok folyamatosan rakódnak le a lefolyóban, addig gyűlnek, amíg csak lehetséges és míg fel nem lépünk ellenük. Ezek egyre tömörebbek, keményebbek lesznek, ezáltal egyre inkább nehézkessé válik megszabadulni tőlük a további lerakódások miatt idővel pedig szinte lehetetlennek tűnik. Ekkor a megoldást a gépi duguláselhárítás jelenti, amihez cégünk minden szükséges eszközt birtokol és professzionális módon kezel. Az sem mindegy például, hogy lefolyótisztítás vagy csatornatisztítás kell, hiszen a legnagyobb különbség a kettő között a csövek átmérője. Ennek fényében más és más eszközökre, gépekre lesz szükség az elhárításhoz, tisztításhoz. 

Miben különbözik a kettő? Legfőképp az anyagukban, a csőátmérőben, valamint pontosan emiatt az eszközhasználatban is. Eszközparkunk professzionális szintű, aminek köszönhetően bármely problémát meg tudunk oldani. A lefolyótisztításhoz: például a mosogatók, a fürdőszobai lefolyók, stb, a kisebb átmérőjű 32-110 lefolyók tisztítása tartozik. A csatornatisztítás kategóriájába a 110 mm-től nagyobb átmérőjű lefolyók tartoznak: pl. csapadékvíz elvezető csatornák, kertes házaknál a csatornarendszer és szennyvízcsatornák, de még tovább sorolhatnánk.

A családi házaknál az udvari dugulások okai már kevésbé egyszerű esetek, nem mindig szüntethetőek meg a házi módszerek által. A kültéri dugulás okai lehetnek:
- régi a csőrendszer
- a tisztítónyílások hozzáférhetősége nehézkes
- a csatorna lejtési szöge nem optimális: nagyon lejt, kicsit sem lejt.
- nem jó a tisztítóakna elhelyezése.

 

Duguláselhárítás Biatorbágy gépekkel:
Rothenberger R600 duguláselhárító: A cső belsejében dolgozik. csőspirálos duguláselhárítás alkalmával a csőrendszerbe egy megfelelő méretű acélspirált engedünkEnnek az elejére csatlakoztatjuk az éppen ideális tisztítófejet. Az acélspirált folyamatosan engedjük le a lefolyóba és hogyha rövidnek bizonyul, akkor meghosszabbítjuk (60 m-ig). A funkcionális fejek és az erős motor segítségével az eldugult cső szabaddá válhat és a víz szabadon el tud folyni. Nyugodjon meg, a gép alkalmazása közben nem fogunk az Ön lakásában semmilyen koszolódást okozni.
WOMA magasnyomású csatornamosó berendezés: A nehezebb, egyúttal keményebb problémákhoz, továbbá zsírtalanításhoz ezt a gépet használjuk. Akkor vetjük be, amikor már a Rothenberger R600 nem elég hatásos. Ebben az esetben a magasnyomásos mosatás következik. Legfőképp kinti térben, pl. szennyvíztárolók, külső csatornák tisztításánál, a komoly, nagy dugulásoknál tudjuk bevetni. Használata során 120-160 báros vízsugárral tisztítunk, melyet szakembereink a tisztítani kívánt csatornába egy tömlőt csúsztatnak a dugulás pontjáig. A tömlő végén cserélhető fúvókafejek találhatók, melyek nagy nyomással juttatják el a vízsugarat a megfelelő helyre. Még a keményebb sóder, építőanyag, iszaplerakódástól is képes megszabadítani a rendszert.

Duguláselhárítás Biatorbágy házi praktikák által:
A duguláselhárítás házilag is lehetséges bizonyos helyzetekben. Gondoljuk végig, hogy milyen trükkök bevetéséhez folyamodunk, hiszen olykor többet ártunk, mint amennyit használ a technika, nincs garancia rá, hogy beválik. A legtöbben a reklámok által ismert duguláselhárító szerekre teszik le a voksot, de a durva sósav és egyéb vegyi szerek bizony nem csak az egészégre lehetnek ártalmasak, hanem akár a lefolyókra is! Így ezért is fontos, hogy megfelelően tájékozódjanak azok, akik házilag szeretnék megszüntetni a dugulást. Mi ebben is partnerek vagyunk, hiszen az olyan eszközök, mint a kézi spirál, csőspirál, csőgörény vagy gépi spirál mind hatékonyak lehetnek, ha jól dolgozunk velük. Ami még A megelőzés szintén egy opció, főleg abban az esetben, ha gyakoriak a dugulások otthon. Ilyenkor érdemes rendszeresen tisztítani a lefolyót, az összefolyó tisztítását rendszeressé tenni, ezzel együtt odafigyelni rá, hogy a duguláshoz vezető anyagok ne tudjanak bekerülni a rendszerbe. A vízkőlerakódás elkerülése érdekében is lényeges az alkalmankénti tisztítás, valamint kerüljük az olaj és zsír lejutását. Hatékony a megelőzésben a forró víz és trisó kombinációja, de az ecet, amely lebomló és környezetbarát anyag, szintén beválhat!

Csőtörés bemérés hőkamera segítségével:
Ellenőrzésre is ideális amellett, hogy a hiba pontos helye feltérképezhető általa! A kamerás csővizsgálat vagy kamerás csatornavizsgálat egészen innovatív megoldásnak számít Magyarországon. A lehetséges dugulások kialakulásánál kiválóan alkalmazható, ugyanakkor ha már megelőzésről van szó, lakásvásárlások előtt s után a teljes vezeték állapota felmérhető vele. Hozzáértést igényel a használata, hiszen a kamerával ellátott vékony vezeték irányítása a csőben hozzáértést követel, de a kamera által küldött színes képek értelmezéséhez szinúgy kellhet a szaktudás. Ennek a gépnek köszönhetően a szakember keresés nélkül, egyértelműen meg tudja határozni, hogy hol találhatóak repedések többek között. Bármilyen lefolyó esetén alkalmazható. Első lépés a csatorna vagy lefolyó megtisztítása és ha kell, akkor duguláselhárítása. Ha minden tiszta, mehet a kamera! Van rajta egy LED, ez biztosítja a jól látható felvételeket, de jeladót is tartalmaz, amivel kompletten elemezni lehet az adott állapotokat odabent, mégis kívülről, tisztán. A legtöbbször nincs szükség bontásra, viszont ha mégis úgy kívánja a helyzet, akkor sem kell aggódnia amiatt, hogy jelentős falbontásokat végzünk, mert ilyen nem lesz!

Csőtörés bejelentés a vízközműszolgáltatóhoz.

 

Hétfőtől-szombatig 0-24 elérhetőek vagyunk telefonon! A szakemberek a lehető leggyorsabban, egy órán belül a megbeszélt helyszínen tudnak lenni nem csak Budapesten, Pest megye területén, hanem a környező településeken szintén.
Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás Budakeszi.

 

Fix áron dolgozunk, az elvégzett munka alapján, kedvező kiszállási díj Pest megyében.

0-24 órában vállalunk munkát, nyújtunk szolgáltatást ügyeletben, hétköznap és ünnepnapokon is!

Munkánkra 30 napos garanciát adunk!

Budapest duguláselhárítás árak

 

Duguláselhárítás Biatorbágy gyorsszolgálat: +36 70 672 0236

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!