Blog

Duguláselhárítás Budakeszi

SOS duguláselhárítás Budakeszi területén azonnal, garanciával!

 

Nem folyik el a szennyvíz? Eldugult a lefolyó? Ön, netán a szomszéd leázott?
 

Vállalunk rendszeres karbantartási munkálatokat megelőzés céljából és természetesen a professzionális duguláselhárítás Pest, Buda szolgáltatásaink állandóan rendelkezésre állnak! Hívjon minket bizalommal!

Tel.: +36 70 672 0236

Bármilyen dugulással kapcsolatos problémáját rövid időn belül megoldjuk! Gyors kiszállás mellett, olcsón dolgozunk, fix áron!

Társasházak, lakások, családi házak, ipari egységek vonatkozásában egyaránt végzünk duguláselhárítást Budakeszin.

Duguláselhárítás Budakeszi területeink:

 

Szakterületeink, szolgáltatásaink:

- Mosogató duguláselhárítás Budakeszi lefolyók, mosdó-, bidé-, pisouár-, kád lefolyó, zuhanyzó, zuhanytálca, mosógép, WC-duguláselhárítás bontás nélkül. Főlefolyó, padlóösszefolyó, strang, csatorna, esővíz elvezető duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, karbantartás. Vízcsőtörés elhárítás, fűtéscső csőtörés elhárítás, szennyvízcső csőtörés elhárítás. Akna-, csatornatisztítás, zsírtalanítás, gyökértelenítés, szennyvízcső duguláselhárítás.

Csőtörés műszeres bemérés, víztartalommérő műszerrel, szennyvízcső kamerás vizsgálata 32-600 keresztmetszetig. Csőtisztítás magasnyomású vízzel, womával , duguláselhárítás magasnyomású vízzel,  csőtisztítás womával, csatornatisztítás.

- Fűtéscső szerelés, fűtéscső korszerűsítés, vízcső korszerűsítés, szennyvízcső építésNon-stop duguláselhárítás womával, nonstop fűtés szerelés, nonstop vízszerelés, nonstop szennyvízcső szerelés, duguláselhárítás vomával. Fűtéscső csere, vízcső csere, szennyvízcső csere, vízszerelés.

 

Budakeszi duguláselhárítás árak:
Áraink a szolgáltatástól függően változhatnak, attól függően milyen dugulásokat kellene megszüntetni. A helyszín felmérését követően tudunk pontos összeget mondani. Amennyiben szeretne többet megtudni, pontos tájékoztatást kapni az árakról, kérdezzen minket bátran! Kedvező árakkal dolgozunk, azonban vannak egyszerűbb és bonyolultabb esetek, feladatok, amelyek meghatározóak az ár szempontjából. Mindig "tisztán" dolgozunk, koszt nem hagyunk magunk után és fertőtlenítéssel zárjuk a munkát. Ezeket az előnyöket mind tartalmazzák az árak. A falbontás nélküli duguláselhárítás rendelkezésre áll, szolgáltatásunk több szempontból is kedvező lehet Önnek anyagi megfontolásból.

Sajnos nem minden esetben fordulnak szakemberhez az emberek a duguláselhárítással, hiszen azt gondolják: túl drága, főként Pest megye vonatkozásában. Ez nem feltétlenül igaz, mert ha sokáig húzzuk-halasztjuk a dolgot és esetleg a problémák forrása tervezési hiba, avagy eleve nem jó a rendszer, akkor az idők során biztosan többször is találkozni fognak a dugulással. Ha alaposabban utánaszámolunk, a lakosság számára hozzáférhető különféle boltban kapható vegyszerek és eszközök az ilyen eseménynél szép összeget tudnak kitenni. Olykor jóval többet, mint amennyit rááldoztunk volna a vízvezeték szerelőre. Ugyan nem mindig lehet hosszú távon elkerülni a dugulást, mégis vannak hasznos tippek, házi praktikák, amelyek beválhatnak és amelyekkel tovább tarthat a dugulásmentes időszak.

 

Miért alakul ki dugulás?
Az otthoni dugulások kapcsán legtöbbször a konyha mosogatóval, illetve a mosdóval, WC-vel, valamint a káddal és zuhanyzóval akad gond. A konyhai lefolyó dugulás az egyik leggyakoribb probléma. Mosogatáskor számos ételmaradék jut a lefolyóba, ahol nem garantált a szabad továbbjutás, pláne ha már eleve megvastagodott a lerakódás a cső falán. Lehetőleg kerüljük a zsiradékok bejutását és mosogassunk minőségi szerekkel! Hasznos lehet, ha időnként forró víz és ecet / trisó kombinációjával tisztítjuk a lefolyókat. A fürdőszoba dugulás másik problémás terület, akár a mosdó, a kád vagy a zuhanytálca, zuhanyzó, padlóösszefolyó érintett. Itt általában a hajszálak, a túlzott szappan, illetőleg sampon használat, illetve idegen tárgyak a felelősek. Van, amikor beválnak a házi praktikák, máskor pedig elkerülhetetlen, hogy szerelőt hívjunk.

Gondoljunk arra, hogy a különböző anyagok folyamatosan rakódnak le a lefolyóban. Ezek egyre tömörebbek, keményebbek lesznek, ezáltal egyre inkább nehézkessé válik megszabadulni tőlük. Ilyenkor a megoldást a gépi duguláselhárítás jelenti, amihez cégünk minden szükséges eszközt birtokol és profi módon kezel. Az sem mindegy például, hogy lefolyótisztítás vagy csatornatisztítás kell, hiszen a legnagyobb különbség a kettő között a csövek átmérője. Ennek fényében más és más eszközökre, gépekre lesz szükség az elhárításhoz, tisztításhoz. 

Miben különbözik a kettő? Legfőképp az anyagukban, a csőátmérőben, valamint pontosan emiatt az eszközhasználatban is. Eszközparkunk professzionális szintű, ennek köszönhetően bármilyen problémát meg tudunk oldani. A lefolyótisztításhoz: például a mosogatók, a fürdőszobai lefolyók, stb, a kisebb átmérőjű 32-110 lefolyók tisztítása tartozik. A csatornatisztítás kategóriájába a 110 mm-től nagyobb átmérőjű lefolyók tartoznak: pl. csapadékvíz elvezető csatornák, kertes házak csatornarendszere és szennyvízcsatornák, de még tovább sorolhatnánk.

A családi házak kapcsán az udvari dugulások okai már kevésbé egyszerű esetek, nem mindig szüntethetőek meg a házi módszerek által. A kültéri dugulás okai lehetnek:
- régi a csőrendszer
- a tisztítónyílások hozzáférhetősége nehézkes
- a csatorna lejtési szöge nem optimális: nagyon lejt, kicsit sem lejt.
- nem jó a tisztítóakna elhelyezése.

 

Csőtörés bemérés hőkamera segítségével:
Ellenőrzésre is ideális amellett, hogy a hiba pontos helye feltérképezhető általa! A kamerás csővizsgálat vagy kamerás csatornavizsgálat egészen innovatív megoldásnak számít Magyarországon. A lehetséges dugulások kialakulásánál kiválóan alkalmazható, ugyanakkor ha már megelőzésről van szó, lakásvásárlások előtt s után a teljes vezeték állapota felmérhető vele. Szakmai tudást igényel a használata, hiszen a kamerával ellátott vékony vezeték irányítása a csőben hozzáértést követel, de a kamera által küldött színes képek értelmezéséhez szinúgy kell a szaktudás. Ennek a gépnek köszönhetően a szakember keresés nélkül, egyértelműen meg tudja határozni, hogy hol találhatóak repedések többek között. Bármilyen lefolyó esetében alkalmazható. Első lépés a csatorna vagy lefolyó megtisztítása és ha kell, akkor duguláselhárítása. Ha minden tiszta, mehet a kamera! Van rajta egy LED, ez biztosítja a jól látható felvételeket, de jeladót is tartalmaz, amivel kompletten elemezni lehet az adott állapotokat odabent, mégis kívülről, tisztán. A legtöbbször nincs szükség bontásra, azonban ha mégis úgy kívánja a helyzet, akkor sem kell aggódnia amiatt, hogy jelentős falbontásokat végzünk, hiszen ilyen nem lesz!

 

Duguláselhárítás Budakeszi gépekkel:
Rothenberger R600 duguláselhárító: A cső belsejében dolgozik. csőspirálos duguláselhárítás során a csőrendszerbe egy megfelelő méretű acélspirált engedünk. Ennek az elejére csatlakoztatjuk az éppen ideális tisztítófejet. Az acélspirált folyamatosan engedjük le a lefolyóba és hogyha rövidnek bizonyul, akkor meghosszabbítjuk (60 m-ig). A funkcionális fejek és az erős motor segítségével az eldugult cső szabaddá válhat és a víz szabadon el tud folyni. Nyugodjon meg, a gép használata során nem fogunk az Ön lakásában semmilyen koszolódást okozni.
WOMA magasnyomású csatornamosó berendezés: A nehezebb, egyúttal keményebb problémákhoz, továbbá zsírtalanításhoz ezt a gépet használjuk. Akkor vetjük be, amikor már a Rothenberger R600 nem elég hatásos. Ebben az esetben a magasnyomásos mosatás következik. Legfőképp kinti térben használjuk fel, pl. szennyvíztárolók, külső csatornák tisztításánál, a komoly, nagy dugulásoknál tudjuk bevetni. Használata során 120-160 báros vízsugárral tisztítunk, melyet szakembereink a tisztítani kívánt csatornába egy tömlőt csúsztatnak a dugulás pontjáig. A tömlő végén cserélhető fúvókafejek találhatók, melyek nagy nyomással juttatják el a vízsugarat a megfelelő helyre. Még a keményebb sóder, építőanyag, iszaplerakódástól is képes megszabadítani a rendszert.

 

Duguláselhárítás Budakeszi házi praktikák által:
A duguláselhárítás házilag is lehetséges bizonyos helyzetekben. Ilyenkor azonban gondoljuk végig, hogy milyen trükkök bevetéséhez folyamodunk, hiszen olykor többet ártunk, mint amennyit használ a technika, ilyenkor nincs garancia rá, hogy beválik. A legtöbben a reklámok által ismert duguláselhárító szerekre teszik le a voksot, azonban a durva sósav és egyéb vegyi szerek bizony nem csak az egészégre lehetnek ártalmasak, hanem akár a lefolyókra is! Így ezért is fontos, hogy megfelelően tájékozódjanak azok, akik házilag szeretnék megszüntetni a dugulást. Mi ebben is partnerek vagyunk, hiszen az olyan eszközök, mint a kézi spirál, csőspirál, csőgörény vagy gépi spirál mind hatékonyak lehetnek, ha jól dolgozunk velük. Ami még A megelőzés szintén egy opció, főleg abban az esetben, ha gyakoriak a dugulások otthon. Ilyenkor érdemes rendszeresen tisztítani a lefolyót, az összefolyó tisztítását rendszeressé tenni, ezzel együtt odafigyelni rá, hogy a duguláshoz vezető anyagok ne tudjanak bekerülni a rendszerbe. A vízkőlerakódás elkerülése érdekében is lényeges az alkalmankénti tisztítás, valamint kerüljük az olaj és zsír lefolyóba jutását. Hatékony lehet a megelőzésben a forró víz és trisó kombinációja, de az ecet, amely lebomló és környezetbarát anyag, szintén beválhat!

Hétfőtől-szombatig 0-24 elérhetőek vagyunk telefonon! A szakemberek a lehető leggyorsabban, egy órán belül a megbeszélt helyszínen tudnak lenni nem csak Budapesten, hanem a környező településeken szintén.
Budakeszi duguláselhárítás Budakeszi duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., duguláselhárítás XI. kerület, XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerület, továbbá Pest megye egész területén: Budakalász, Budaörs, Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, duguláselhárítás Érd, Fót, Göd, Gödöllő, duguláselhárítás Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Solymár, Szentendre, Sződ, Sződliget, Telki, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház.

 

Fix áron dolgozunk, az elvégzett munka alapján, kedvező kiszállási díj Pest megyében.

0-24 órában vállalunk munkát, nyújtunk szolgáltatást ügyeletben, hétköznap és ünnepnapokon is!

Munkánkra 30 napos garanciát adunk!

Budapest duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak

 

Duguláselhárítás Budakeszi gyorsszolgálat: +36 70 672 0236

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!