Blog

Vízvezeték szerelő

 

Non-stop elérhető vízvezeték szerelő - azonnali veszélyelhárítás

Azonnali veszély esetén, ügyeletünk, a nap 24 órájában, bármikor elérhető. Telefonhívást követően azonnal indulunk és megoldjuk a problémát, elhárítjuk a veszélyt. Számíthat ránk, egy hirtelen bekövetkezett csőtörés-, beázás-, vagy dugulás esetén, amikor azonnali megoldásra van szükség. Ilyenkor a gyorsaság kincs! Csőtörés esetén azonnal zárja el a vízvezeték belső főelzáró csapját a kiérkezésünkig, amely általában a vízóra környékén található.

Vízszerelő telefonszáma: +3670 672 0236

Szolgáltatásaink:

Vízvezeték szerelő karbantartási-, javítási szolgáltatása

Vállalunk rendszeres karbantartás, javítás munkálatokat bármilyen közület, lakóház, lakópark, intézmény, stb. számára. Egy karbantartott rendszernél nem fordulhat elő rendszeresen visszatérő, megoldatlan probléma, nem állhat le a működése. Cégünk, a tervszerű, megelőző karbantartási-, és javítási munkák mellett, a hosszabb időszakonkénti visszatérő rendszeres nagyjavításokat és helyreállítási munkálatokat is elvégzi, amely biztosítja a folyamatos rendeltetésszerű működést. Ilyen munkák például: csaptelepek, saroktelepek javítása, cseréje, hagyományos wc tartályok és falba épített WC tartályok szerelése, javítása, cseréje, régi WC csészék cseréje, bojler vízkőtelenítése, szerelése, mosogató szifon cseréje-, vagy javítása, szennyvízelvezető javítása, stb. A vízvezetékrendszerben kialakult dugulást a célnak megfelelő kézi-, gépi eszközeinkkel feltérképezzük, megszüntetjük. A duguláselhárítás után a keletkezett sérüléseket rendbe hozzuk, és a helyszínt fertőtlenítjük. Megszüntetjük az ázásokat, csőtöréseket. Ha felújítás kell vagy csövek kiépítése, mi vállaljuk!

 

Kivitelezési munkák, felújítások csapatunkkal

Szerelő csapatunkkal bármilyen ingatlanban vagy annak területén, vállalunk csőhálózattal kapcsolatos szerelési feladatokat, a kivitelezéstől a felújításon át, a karbantartásokig. Új csőhálózat kiépítését, berendezés szereléseket (zuhanykabin-, zuhanytálca kád beépítése, kialakítása, zuhany beépítése, mosdókagyló szerelés, csésze csere, bekötés, mosogatógép, mosógép bekötése, stb.) vízvezeték szerelését, illetve a már meglévő rendszer felújítását is vállaljuk Tűzoltóvíz hálózat kiépítését, ellenőrzését, karbantartását, a szennyvízelvezetés és gyűjtés kialakítását, közművesítetlen terület víztelenítését, nyomás alá helyezését. Kerti öntözőrendszerek telepítésétől az üzembe helyezésig. Lakások, családi házak, ingatlanok csőhálózatának kiépítését, stb.

 

Víz, gáz-, és fűtésszerelő mesterként,

több, mint 10 éve nyújtjuk minőségi szolgáltatásainkat ügyfeleink részére!

Lakások, családi házak, irodaházak, középületek felújítása,

teljes-körű gépészeti kivitelezése, karbantartása, energiakorszerűsítése!

Hívjon minket bizalommal!

 

 

Hogyan dolgozik vízvezeték szerelő csapatunk?

Cégünk munkatársai minőségi anyagokkal, minőségi eszközökkel, magas szaktudással, precízen végzik munkájukat. Modern eszközparkunknak köszönhetően, a legújabb technológiákat is bevethetjük. Elvégzett munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Szakmai tudásunknak, a szakma szeretetének, hozzáállásunknak, és kedvező árainknak köszönhetően, ügyfeleink számítanak ránk és ajánlanak másoknak is, amit ezúton is köszönünk!

Telefonhíváskor - sürgősségi esettől függően-, felmérjük a problémát, annak okát, és súlyosságát, a hiba helyszínét, hogy ennek megfelelő eszközparkkal készüljünk (pl. udvaron történt, vagy a lakótelepi fürdőszobában, stb.), hogy minél hamarabb kijavíthassuk meghibásodást.

Az ígért időben érkezünk – forgalomtól függően. A helyszíni vizsgálatot követően tudunk pontos árajánlatot adni.  Amennyiben az ügyfélnek megfelel, azonnal elvégezzük a munkát, elhárítjuk a problémát. Mestereink gyorsan precízen és tisztán dolgoznak, vigyázunk ügyfeleink ingatlanára.

 

Vízvezeték szerelő mestereink non-stop elérhetőek

Mestereink, a nap 24 órájában elérhetőek. Sürgősségtől függően, hívás után azonnal indulunk. Vállaljuk: iskolák, óvodás, önkormányzatok, önkormányzati intézmények, áruházak, vállalatok, cégek, üzemek, sportlétesítmények, szállodák, hotelek, apartmanok, panziók, éttermek, irodaházak, lakótelepi lakások, telephelyek, egyéb víz-, gáz-, és fűtésszerelési, karbantartási, felújítási és kivitelezési munkálatait.

 

Mi tehet Ön a vízvezeték szerelő kiérkezéséig?

Ha azt tapasztalja, hogy rendellenes helyeken jelenik meg lakásában, házában, bármilyen ingatlanban, vagy annak területén a víz, akkor dugulásra, vagy csőtörésre lehet számítani. Ha például vizesedik a fal, a plafon, vagy vizes a padló, esetleg az udvaron csak foltokban lát vizesedést (ami vélhetően nem az esőtől maradt meg), vagy a ház egyik másik sarka, oldala nedves, vizes, vagy a falból szivárog a víz, stb., akkor biztos lehet benne, hogy a vízhálózatban probléma volt. Nagyon változatos helyeken jelenhet meg a víz a probléma okától függően. Ha csak akkor jelenik meg amikor, használjuk a vizesblokkokat, akkor valószínű dugulásról van szó, ha a víz áramlása, szivárgása folyamatos, akkor csőtörésről. Nagyon leegyszerűsítve persze.

Kiérkezésünkig ennek megfelelően kell cselekedni. Csőtörés esetén az ingatlanba vezető belső főelzáró csapot kell elzárni. Dugulás esetén viszont nem kellene használni a vizesblokkokat. Ez családi háznál kivitelezhető, sajnos emeletes házaknál, vagy többszintes házaknál ez nem megoldott. Ilyenkor a földszinten élőknél jön fel a víz. Azonnal hívjanak minket, hogy mihamarabb elhárítsuk a problémát. A vizet kiszivattyúzzuk, a duguláselhárítást elvégezzük, fertőtlenítéssel zárjuk a folyamatot!

Ha azt tapasztaljuk, hogy nincs nyomás, nincs víz a vízvezetékben, esetlen tócsa áll az ingatlan előtt, akkor az adott víztársulatnál kell jelezni a problémát, mert náluk történt a csőtörés.

 

Leggyakoribb problémák, amelyekkel ügyfeleink megkeresnek

 

Csepegő csapok a konyhában, fürdőszobában.

A csepegő csapokra nem sokan figyelnek fel, mikor elkezdődik, nem is hallják, vagy megszokják a hangját. Majd amikor egyre több lesz, és hangosabb, akkor elkezdik erősebben zárni, aztán mivel nem járnak sikerrel, akkor hívják a vízvezeték szerelő mestert.

A „hagyományos”-nak mondott, külön nyitható hideg - meleg csaptelepek javítása általában egyszerű. A pár, különleges design-t nyújtó keresztfogantyús csapok esetében, ha az alkatrészek elkopnak, a tömítések elhasználódnak, akkor nagy valószínűséggel cserére kerül sor, mert a forgatható rész gyakran nem szedhető már le, így nem lehet javítani sem. Szerelés tekintetében, a másik ilyen problémás csaptelep, az egykaros csaptelep. Hasonló okok miatt.

Feljön a szennyvíz, valahol dugulás történt

A második leggyakoribb megkeresés, a dugulások kialakulása miatt történik. Vízvezeték szerelő munkatársunk a telefonban elmondottakból már sejti, hogy mi lehet a baj, ugyanis a leggyakoribb dugulás a csap eldugulása mellett, a fürdőszobai összefolyóban alakul ki. De előfordul a WC-ben és a zuhanytálca és a kád lefolyó esetében is. Ha csak a fürdőszobai mosdókagyló eldugulásáról van szó, és az alatta található szifon - már ha ilyen típusról van szó -, tisztításával megoldódik a helyzet, akkor gyorsan végzünk a problémával. Ha máshol történt a dugulás, akkor előbb kézi-, majd gépi eszközökkel végezzük el a bontás nélküli duguláselhárítást. A szerelés árak pontosan csak helyszíni felméréssel állapíthatóak meg.

Folyamatosan csöpög, vagy folyik a WC tartály

A WC tartályban két dolog található: egy feltöltő szelep és egy lehúzó kallantyú.  Egyik a feltöltésben vesz részt, másik a lehúzásnál, tehát ez a két dolog romolhat el.

Ha folyik a tartály, egy mozdulattal deríthetjük ki, hogy hol van a probléma. A befolyó csapot kell elzárnunk, és ha sokáig folyik a tartály, akkor a leeresztő szelep gumijával van a baj. Ha a csöpögés vagy folyás abbamarad, akkor a beeresztő szelep gumijával van a gond. Ilyenkor ennek cseréjével gyorsan megoldjuk a problémát.

Ne feledkezzünk meg a kerti csap elzárásáról télen, hiszen az elfagyás kellemetlen tud lenni, sok bosszúságot tud okozni a későbbiekben, ha a kerti csapok nem kerülnek elzárásra. A megbízható vízszerelő Budapest vízvezeték szerelő Budapest szolgáltatás hétvégén is rendelkezésre áll, ami nagyon hasznos, ha vízvezeték szerelés szükséges! A gyorsszolgálat Pest megyében majdnem az összes településen elérhető, ha vízszerelés munka elvégzéséhez kell szakember, netán duguláselhárítás Csepel kapcsán kellene. Akár kisebb, akár nagyobb munkálatok miatt van szüksége a vízvezetékek szerelésére vagy mosdó, fürdőszoba dugulások elhárítása, megszüntetése legyen a feladat Pest megye kapcsán, a teljesség igénye nélkül tudunk olyan szerelőt biztosítani, aki mielőbb a helyszínre siet, hogy el tudja végezni az olyan feladatokat, mint a fűtésszerelés Budapesten vagy duguláselhárítás Szigethalom vonatkozásában.

A különböző vízszerelési munkák, csőtörések során szakszerűen járunk el, abban biztos lehet. Kedvező áron dolgozunk, ingyenes helyszíni felméréssel, mely során megbeszélhetjük a lehetséges forgatókönyveket. A fővárosban minden kerület kapcsán elérhet minket, rövid időn belül, akár még aznap segíteni tudunk!

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!