Blog

Duguláselhárítás olcsón

Duguláselhárítás olcsón 0-24

 

A szakszerű duguláselhárítás megoldja a problémát abban az esetben, ha dugulás van otthon, illetve a munkahelyén. A legtöbbször a mosogatóban, kádban, zuhanyzóban, padlóösszefolyóban és WC-ben tapasztalunk dugulást, de gyakori, hogy eleve a lefolyó rendszerben kell keresni a hibát.

 

Hogyan dolgoznak a Csotoreselharito.hu munkatársai?

  • Ügyelünk a tisztaságra! Mindig tiszta helységet hagyunk magunk után.
  • Non-stop elérhetőséggel rendelkezünk, gyorsan a helyszínre érünk.
  • Hétvégén is hívhat minket, hétfőtől-szombatig.
  • Igyekszünk bontás nélkül dolgozni, így ha nem feltétlenül szükséges, nem bontjuk ki a falat.

 

Várjuk hívását: +36706720236

 

Mitől alakulhat ki dugulás?

A hosszú ideig tartó, fokozatosan halmozódó lerakódás gyakran idéz elő dugulást. Persze az is benne van a pakliban, hogy véletlenül olyat teszünk, ami miatt eldugul a lefolyó, ezt általában idegen tárgy okozza. A vécépapír guriga, valamint az illatosító gyakorta pottyan bele a WC csészébe és eltömíti a lefolyó rendszert. Ez egy olyan dolog, amit jó esetben pillanatok alatt meg lehet oldani. Máskor viszont géppel kell elvégezni a duguláselhárítást, ami már a makacs dugulások kategóriába tartozik. A mosogatószerek túlzott használata, tusfürdő, hajbalzsam, ételmaradék, esetleg kávézacc, stb. még sokáig sorolhatnánk, mitől dugul el a lefolyó.

Nem tudja megszüntetni a dugulást? Lefolyótisztítás lenne aktuális, lehetőleg mielőbb? Amennyiben probléma van a lefolyóban, a professzionális duguláselhárítás kedvező áron igénybe vehető szolgáltatás – segítségünkkel!

Hívását követően a helyszínre sietünk, megpróbálunk a lehető legrövidebb időn belül odaérni és elkezdeni a duguláselhárítást. Miután befejeztük a munkát, tisztaságot hagyunk hátra, fertőtlenítés mellett dolgozunk, erre garanciát vállalunk.

Ahol eldugult a csatorna, ott a csatornatisztítás lehetőleg azonnal, de minél előbb valósuljon meg, mert a kisebb dugulás megszüntetése olcsó, ellenben az igazán problémás eseteknél, ahol a tisztítás a szuperhatékony csatornatisztító, a woma segítségével kell, hogy megtörténjen, melyet a cső belsejében alkalmazunk. A régi szennyvíz vezeték kapcsán jól tudjuk, hogy sok gond merülhet fel. Rendszeres dugulással kell szembenéznie azoknak, akiknél ez a rendszer nincs jól megtervezve, megépítve, ahol a lejtési szög nem megfelelő.

A konyhai dugulásokkal az a helyzet, hogy többnyire az ételmaradékok miatt kell velük számolnunk. A kicsi és nagy élelmiszer maradványok egyaránt problémát váltanak ki a szabad elfolyásban. Ha nem is azonnal, de idővel biztosan megérezzük ennek hatását, mert egyre nehezebben fog lefolyni a víz a mosogatóban. Az sem elhanyagolható, hogy valójában minek is van helye a mosogatókban, mit kell a kukába vagy egyéb helyre dobni. Ingyenes tippekkel, tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket azzal kapcsolatban, milyen módon előzhetik meg a dugulások kialakulását.

A mosdó, mosogató, padlóösszefolyó, kád esetén például sokszor hívnak szakembert az elhárítás esetén. Itt általában tényleg akkor kell a duguláselhárító, amikor a duguláselhárítás házilag már nem megvalósítható. Abban az esetben, amikor már nem használnak a házi praktikák, sem a kézi spirál, úgy fontos tisztában lenni vele, hogy nincs más megoldás, szerelő kell. Minél előbb keressen fel minket, akár otthon, akár a munkahelyén kell szembenézni a dugulással!

 

Duguláselhárítás árak érdeklik?

Tudni szeretné, hogy mennyi a kiszállási díj? Előre szeretné tudni, hogy árak duguláselhárítás vonatkozásában mire számíthat? Az ár mindig központi kérdés, ez kétségtelen. Amennyiben kérdése van a munka, garancia vagy javítás kapcsán, kérdezzen minket bátran elérhetőségeinken. Ahhoz, hogy a duguláselhárítás olcsón megúszható legyen, a legfontosabb az, hogy ne a drága, sokszor haszontalan vagy ideig-óráig tartó megoldásokat, erős vegyszereket válasszuk, hanem a biztosan hatékony, garantáltan sikeres szakmunkát. Pest megyében és ezen belül Budapesten fix áron veheti igénybe a szakember segítségét. Tekintve, hogy jelentős tapasztalattal bírunk, munkánk során pontos megállapítást tudunk tenni Önnek azzal kapcsolatban, hogy milyen problémák vannak a lefolyóban, esetleg a rendszerben. Így a lehető legjobb megoldást tudjuk javasolni ügyfeleinknek.

 

Duguláselhárítás Pest megye, Budapest területén:

1. kerület duguláselhárítás Budapest, 2. kerület, 3. kerület (III.), 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület (VII.), 8. kerület (VIII.), 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület (XII.), 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület duguláselhárítás, 16. kerület (XVI.), 17. kerület (duguláselhárítás XVII. kerület), 18. kerület (XVIII.), 19. kerület (XIX.), 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület Budapest duguláselhárítás - szükség szerint minden kisebb és nagyobb munkára elérhetőek vagyunk, a nap bármely szakában!

 

Számos helyen elérhetőek vagyunk, ezért nem csak Budapesten, (budapesti duguláselhárítás duguláselhárítás Érd helyszíneken kaphat segítséget tőlünk) hanem mint Biatorbágy, Szigetszentmiklós és még sok egyéb hely szerepel cégünk kiszállás listáján. Az elvégzett munkát garanciával biztosítjuk.

Vállalunk otthoni, ezen belül beltéri és kültéri csatornatisztítást, dugulások elhárítását, valamint munkahelyi, különböző intézményekben történő karbantartást és helyreállítást, de szakterületünk továbbá a kamerás cső- és csatornavizsgálat is, hogy hosszas keresés, bontás nélkül állapíthassuk meg, hol van a dugulás helye.

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!