Blog

Duguláselhárítás azonnal

Duguláselhárítás azonnal Budapest és környékén

Non-stop elérhetőség, garancia, fix árak!

Duguláselhárítás ünnepnapokon is, megbízható szakemberekkel!

Hívjon most: +36 70 672 0236

Több mint egy évtizede, ügyfeleink megelégedettségével Budapesten és környékén!

 

Miért érdemes minket hívni?

 • Non-stop elérhetőek vagyunk
 • Ünnepnapokon is dolgozunk
 • Hívás után azonnal indulunk

 

 • Dugulások elhárítása azonnal
 • Profizmus és szakértelem
 • Legmodernebb eszközpark
 • Bontás nélküli duguláselhárítást biztosítunk
 • Gyors munka
 • Fertőtlenítés, tisztítás a végén

 

 • Fix árak
 • Nincs óradíj
 • Garancia mindig van!

 

 

Szolgáltatásaink Budapest és környékén

 • Konyhai mosogató, mosdó duguláselhárítás 
 • Mosógép duguláselhárítása 
 • WC-duguláselhárítás, bontás nélkül
 • Piszoár duguláselhárítás
 • Zuhany, zuhanytálca duguláselhárítás
 • Kád duguláselhárítás
 • Főlefolyó -, padlóösszefolyó -, strang duguláselhárítás
 • Non-stop duguláselhárítás womával,
 • Akna-, csatorna tisztítás, zsírtalanítás, gyökértelenítés, szennyvízcső duguláselhárítás
 • Csőtisztítás magasnyomású vízzel, nagynyomású womával
 • Csatorna duguláselhárítás

Továbbá

 • Vízcsőtörés elhárítás
 • Non-stop csőtörés elhárítás, összes fűtéscső és szennyvízcső javítása
 • 0-24 fűtésszerelés, non-stop vízszerelés
 • Fűtéscső szerelés, fűtéscső korszerűsítés, vízcső korszerűsítés, szennyvízcső építés
 • Csőtöréshez műszeres bemérés, víztartalommérő műszerrel, szennyvízcső kamerás vizsgálata 32-600 keresztmetszetig
 • Fűtéscső csere, vízcső csere, ezen kívül szennyvízcső cseréje, vízszerelés

 

Dugulás okai Budapest és környéke

Ügyfeleink sokszor meglepődve tapasztalják, ha valamelyik lefolyó, vagy szennyvízelvezető eldugul, és nem is értik miért. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a háztartásokban a dugulás, az élet velejárója. Pedig ez tévedés! Hogyan lehet ezeket megoldani otthon? A dugulások megelőzhetőek, további rendszeres tisztításokkal és karbantartásokkal, illetve odafigyeléssel. Régebbi cikkünkben részletesen írtunk a témáról, érdemes elolvasni: Dugulás okai, megelőzésük.

 A dugulások oka általában a rendszeres karbantartások kihagyása és a figyelmetlenség. A napi elfoglaltságaink, a rutin észrevétlenné teszi az idő múlását és elmaradnak a karbantartások. Ez pedig akkor jut eszünkbe, ha megtörtént a baj. Csatornaszag esetében ne habozzon, hívjon fel minket! A dugulás oka mindig attól függ, hogy hol történt meg a dugulás. A keresés egyszerű, a dugulásnak a helye szakszerűen meghatározható. A lakáson belül is több lehetőség van a dugulás bekövetkezésére:

Sok kellemetlen körülmény okozhat dugulást, amit azonban speciális kézi és ipari eszközökkel lehetséges megszüntetni. A  mosogatógép-, mosogató szennyvízlevezetője általában a zsíroktól, ételmaradékoktól dugul el. Ezek napi szinten halmozódnak a lefolyókban, majd ez miatt sem folyik el a lefolyókban a víz, mivel útját állják ezek a szennyeződések. A gyenge mosogatószerek nagyobb mennyiségű használata, illetve a kevés vízzel való mosogatás és a vízkő is fokozza ezt. Ha nem végezzük el rendszeresen a zsíroldó tulajdonsággal rendelkező, lúgos hatású trisóval való tisztítást bizonyos időközönként, akkor ez duguláshoz vezet.  A kád- zuhanytálca-, padlóösszefolyó vízkövesedése mellett a hajszálak, tusfürdők, fültisztítók, állati szőrök stb. okozzák a dugulást. A  WC dugulás a vízkőtől következik be, és attól, hogy gyakran szemetesnek használjuk. Udvari csatornák dugulása természetesen a családi házak, kertes házak problémája. Ennek megfelelően szükséges a karbantartásuk is, illetve a tisztításuk. Otthonunkban nagyon fontos a lúgos-, vagy savas kémhatású szerek használatának megválasztása. Ezzel kapcsolatban olvashat régebbi cikkünkben: Duguláselhárítás házilag.

Mosogatás közben a tányérokon lévő ételmaradékok az esetek szinte mindegyikében problémákkal járnak a későbbiekben. Amelyek egyre csak halmozódnak, mígnem a víz nem folyik el, még ha elegendő vizet is használunk az edények tisztításához. Ezért is van jelentősége annak, hogy milyen szokásokat alakítottunk ki. Mert ha odafigyelünk rá, hogy mosogatás esetén ne kerüljön egyéb a lefolyóba, mint amit az elbír, akkor így könnyedén előzhetjük meg a dugulást.

Amennyiben nem működnek a házi megoldások, vagy már áll a víz a fürdőszobában, feljön a víz a WC-ben, hívjon minket, azonnal indulunk! Ilyenkor már csak a szakember segíthet!

+36 70 672 0236

Non-stop elérhető telefonszámunkon, hétvégén és ünnepnapokon is várjuk hívását! Duguláselhárítás magas szaktudással, tapasztalt , profi szakemberekkel, már több mint egy évtizede!

 

Duguláselhárítás most lenne szükséges? Indulunk!

A telefonos értesítést követően, felteszünk pár gyors kérdést a dugulás problémájával kapcsolatban, amiből mi már tudni fogjuk a dugulás feltehető okát. Erre azért van szükségünk, hogy a megfelelő gépeinkkel tudjunk a helyszínen megjelenni. Mindig problémától függ, hogy melyik eszközre lesz szükségünk a duguláselhárításhoz. Például a két legfőbb, nagyon fontos kérdés, hogy lefolyót kell tisztítanunk vagy csatornát, esetleg darálós WC javítás fog kelleni. A lefolyótisztításhoz a kisebb átmérőjű 32-110 lefolyók tisztítása tartozik. A csatornatisztításhoz, a 110 mm-től nagyobb átmérőjű lefolyók tartoznak. Tehát más eszköz szükséges a különféle dugulásokra, kültérre-, és beltérre egyaránt. Nekünk már indulás előtt tudnunk kell, hogy hol tapasztata az ügyfél a problémát, hol történt a dugulás, esetleg okozott-e kárt. Ilyen esetben igyekszünk minél előbb elvégezni az otthonában található dugulás elhárítását, ami szakszerűen, tisztítással vehető igénybe fix áron.

 

Duguláselhárítás professzionális gépekkel

Munkánkat úgy tudjuk professzionális szinten végezni, ha megfelelő gépparkkal, eszközparkkal rendelkezünk. Ennek érdekében, a szükséges eszközöket, a legmagasabb minőségi kategóriából választottuk ki. A duguláselhárításhoz használt gépeink hatékonyak, és gyorsan dolgoznak. Nagy részük beltéren is használható, hordozható, és kis helyen elfér.  

Gépeink:

 • Rothenberger R600 duguláselhárító gép - csőspirálos duguláselhárítás, acélspirállal.
 • WOMA magasnyomású csatornamosó – zsírtalanításhoz, komolyabb problémákhoz
 • Akusztikus csőtörés bemérő műszer – hiba feltérképezésére, ellenőrzésre
 • Csatornakamera (600 keresztmetszetig) – teljes képet nyújt a csővezeték belsejéről.

A csatornatisztítás például nem oldható meg házi módszerekkel, oda mindenképpen a gépi tisztítás szükséges.

 

Szakszerű, minőségi munka, garanciával

Munkatársainkkal képzett szakemberek vagyunk, több mint tíz éves tapasztalattal. A szakma területén profik vagyunk, magabiztosan dolgozunk, gyorsan és tisztán, gyors kiszállás mellett. A duguláselhárítás folyamatát mindig fertőtlenítéssel zárjuk és tisztaságot hagyunk. Nem kell féltenie berendezéseit, vigyázunk mindenre munkánk során. Kedvező árakon nyújtjuk szolgáltatásainkat. Nálunk nincsenek rejtett költségek, viszont munkánkra mindig adunk garanciát! Több mint egy évtizede szolgáltatunk ügyfeleink teljes megelégedésére. A mi célunk, a 100%-os elégedettség!

 

Miért minket válasszon, ha a duguláselhárítás szükséges?

Elsősorban azért, mert profi szakembergárdával dolgozunk, kiváló eszközökkel.  Hívás után mindig azonnal indulunk Budapest minden kerületében és a környékére. Ha ünnepnapon történik a dugulás, nem kell várnia másnapig, hiszen mi ünnepnapokon, hétvégén is dolgozunk, sőt non-stop. Ez azt jelenti, hogy ha éjjel történik a dugulás, vagy csőtörés, és szükséges például a vízvezeték szerelés is azonnal számíthat ránk! Igen, mi éjjel is ügyeletben vagyunk.  Cégünkre jellemző a profizmus és a szaktudás! Bontás nélküli duguláselhárítást végzünk, kiváló gépeinknek köszönhetően gyorsan és tisztán, a helységet teljesen tiszta állapotban adjuk át.

Ahol bármilyen jellegű dugulással rendszeresen találkozni lehet, a lehető legjobb, amit tehet az ember, ha a kamerás csatornavizsgálat mellett dönt. Bár a duguláselhárítás Budapest terén viszonylag gyakori esetnek számít, nem kell beletörődni, hiszen vannak már olyan megoldások, amelyekkel hatékonyan, hosszú távra meg lehet szüntetni a problémát, a rend szerint előforduló dugulásokat. Ahhoz, hogy szakszerűen történhessen meg a duguláselhárítás Budapesten, érdemes szakembert hívni, aki valóban hatékony segítség, hiszen nem csupán ideig-óráig mentesít minket a dugulásoktól, hanem annak hosszú távú megszüntetése is lehetséges egyúttal. Mi vállaljuk a vezeték, vezetékek javítását, ezek tisztítását továbbá és szükség szerint új rendszer kiépítését is vállalunk kiváló szerelő kollégák közreműködésével. Először a dugulás pontos helyét kell megkeresni, amihez a nyomvonal kereső műszerrel közelebb lehet kerülni.

Amikor eldugult a lefolyó, olykor a jól bevált, egyszerű és hasznos házi praktikák, tippek is beválhatnak. Persze a dugulásról nem árt legalább azt tudni, hogy mi okozza. A szifon és cső rendszeres karbantartásával csak segítünk magunkon, hiszen a rendszer olykor rendkívül kényes lehet, főleg, ha régi épületről van szó, ahol jó ideje nem történt felújítás a csöveket illetően. A szennyvíz szabad elfolyása érdekében, amit tenni tudunk otthoni körülmények között, az a lefolyótisztítás, na és persze a megelőzés! Megoldást kínálhat a lefolyótisztító is, de ha kíméletesebb eszközökkel szeretnénk megkísérelni elhárítani a dugulásokat, akkor a több liter forró víz és ecet vagy trisó kombinációk is könnyen megoldást kínálhatnak számunkra. A rendszeres lefolyó tisztítás minden esetben jó választás akár konyhai, akár mosdó-, fürdőszobai dugulással találjuk szemben magunkat vagy ezeket szeretnénk megelőzni. A karbantartás akár évente megtörténhet, hiszen gondoljunk csak bele, hogy mennyivel egyszerűbb megelőzni a bajt, mint később korrigálni. Előre sosem tudhatjuk, hogy mikor lesz komoly a helyzet, azonban tény, hogy árutaló jelek viszon vannak. Amikor már nehezen folyik el a víz a lefolyóba, főleg a konyhában és a fürdőben észrevehető, akkor szükség lesz az elhárításra. A különféle szakmai tanácsok, melyeket a szakemberek is adhatnak önnek, hasznosak lehetnek ha esetleg még újabb rendellenességekkel találja szembe magát a vizes helységekben. a pumpa és egyéb eszközök, melyek általában fellelhetőek otthon, hatékonyak lehetnek, viszont alakulhat úgy, hogy speciális gépek kellenek. Itt jön képbe a csatornatisztító szolgáltatás, a szakember felkeresése haladéktalanul. Segítségükkel néhány perc alatt volt-nincs dugulás!

Ha egyedül már nem megy, mi segítünk megszüntetni a dugulást, akár egyszerűbb, akár komoly problémáról legyen szó. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, cégünk a duguláselhárítással kapcsolatban minden nap, 0-24 elérhető!

 

Duguláselhárítás árak

Milyen áron történik pontosan a munkavégzés? Pontos árat a helyszíni felmérés után tud mondani kollégánk. Áraink megfizethető kategóriába tartoznak, nem dolgozunk drágán. Ön már az elején tudja, hogy mennyibe fog kerülni a duguláselhárítás, mert nálunk nincsenek rejtett költségek, fix árakon dolgozunk, Budapest és környékén! Ünnepnapokon és hétvégén sincsenek rejtett költségek! Árainkkal, és velünk lehet tervezni! Hívjon, ha duguláselhárítás mielőbb szükséges!

 

Duguláselhárítás gyors kiszállással Budapest és környékén:

Szakember kell dugulás elhárítás munkára? I. kerület duguláselhárítás duguláselhárítás II. kerület, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, duguláselhárítás XI. kerület, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerület vonatkozásában. De Pest megyében rendelkezésre állunk akár azonnali kiszállással: duguláselhárítás Gyál, Csepel, duguláselhárítás Budaörs, Kőbánya, Kispest, Üllő, Vecsés, Maglód és Zugló. Illetve nem csak ezeken a helyszíneken vagyunk jelen Pest megye terén, hanem több, sőt számos településen továbbá.

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!