Blog

Csatorna kamerázás

 

Csatorna kamerázás, csatornakamerázás ár

Budapest és Pest megye településein

 

Nem folyik le a szennyvíz? Eldugult az udvari lefolyó?

Gondok vannak az esővíz-levezetővel? Nem tudja mitévő legyen?

 

A csatorna kamerázásban a megoldás!

+36 070/672-0236

 

Hívjon minket, azonnal indulunk!

Non-stop elérhetőség, minőségi munka, garanciával!

 

 

Mi az a csatorna kamerázás?

Egy kiváló megoldás arra, hogy felderítsük, milyen műszaki állapotban van a problémás csatorna belseje. Bármilyen meghibásodás jött létre a csőrendszerben, a csatorna kamerázása során bontás nélkül kapunk információt a cső belső állapotáról. Amennyiben dugulás, csőtörés, szivárgás, vagy egyéb meghibásodás történt, a kamera információt nyújt arról, hogy pontosan hol található ez, mitől jött létre. Ezzel az információval szinte pillanatok alatt bontás nélkül elvégezhetjük duguláselhárítást, Kizárólag csak a probléma helyén szükséges a padlózatot, vagy a kertben a földet megnyitni, hogy elvégezzük az adott probléma helyreállítását. A csatornakamerázás nélkülözhetetlensége, hatékonysága vitathatatlan. Amíg nem volt ez a módszer, szinte az egész cső hosszán fel kellett ásni az udvart, vagy felbontani a lakótér padlózatát, hogy a probléma helyét felkutassuk. Sajnos ezekben az időkben, nagyon sokba került egy csőtörés, vagy egy duguláselhárítás, hiszen a helyreállítási munkák nagyon megemelték a kiadásokat. Magyarul, többe került a leves, mint a hús. Ez a technika hatalmas kiadástól menti meg ügyfeleinket, minket pedig a felesleges bontástól, ásástól.

 

Hogyan néz ki maga a csatornakamerázás Budapest és környékén?

A csatornakamerázás előtt, meg kell tisztítani azt a csövet, amelybe bevezetjük a kamerát. Miután megtisztítottuk a kamera útját, akkor kezdődhet a csatorna kamerázása. A kamera „fején” van egy LED világítás, amely gondoskodik arról, hogy teljesen világos, tiszta képet-, egyértelmű felvételeket kapjunk a cső belsejéről. Ezt monitoron követhetjük nyomon. A fejen van még egy jeladó, amely „üzenetet” , vagyis jelet tud küldeni a földfelszín fölött lévő nyomvonalkereső vevő számára is. Az eredmények elemzése után, teljesen pontos információt kapunk arról, hogy hol történt a probléma a csőrendszerben. Továbbá, azt is látjuk, hogy mi okozta azt. Ez lehet csőrepedés, csőtörés, szivárgás, dugulás, megakadt tárgy, vagy belenőtt növény gyökere, vagy maga a növény, stb. Ha megvan a probléma helye, a probléma oka, azonnal kezdődhetnek a helyreállítási munkák. Csak azon a ponton, ahol a hiba keletkezett. Nagyon sok időt, pénzt, energiát, türelmet spórol meg ügyfeleinknek. Eddigi munkák során, minden ügyfelünk örült annak, hogy nem tesszük tönkre a méregdrága, burkolatot, vagy éppen nem ássuk fel az egész udvaron a pázsitot, vagy éppen a betont, a járdát, a garázst, folytathatnánk, ahol éppen a cső fut.  A duguláselhárítás csatornakamerázás módszerével, költségkímélő megoldás.

Ha szüksége van ránk, hívjon, azonnal indulunk! Duguláselhárító telefon: +36 70 672-0236

Elérhetőek vagyunk minden budapesti kerület kapcsán: I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., Dunakeszi és Gödöllő területén szintén.

 

Mit tud egy ilyen kiváló eszköz?

Általánosságban elmondhatjuk róla a következőket:

  • több méter berudaló kábel (megfelelően erős és merev, hogy a csőben tudjon haladni)
  • optikája vízálló és nyomásálló
  • méterszámlálóval rendelkezik
  • erős a fénye
  • akkumulátoros
  • jeladóval rendelkezik
  • rögzíti a képet, videót

 

Milyen problémák esetén jó a csatorna kamerázást bevetni?

Minden hiba feltérképezésére alkalmas a csatorna kamera, akár beltéren, akár kültéren. A csőben kialakuló problémák esélye idővel emelkedik, ami duguláshoz vagy csőtöréshez, csőszivárgáshoz vezethet. Természetesen ezt karbantartással és egy kis odafigyeléssel megelőzhetjük. (A témával kapcsolatban írtunk egy cikket, érdemes elolvasni: Dugulás okai, megelőzése). A csatornatisztítás rendszeressége, a zuhany és egyéb lefolyók tisztításával elkerülhető, hogy woma kelljen a duguláselhárításhoz. Fontos, hogy ne csak akkor vegyük kézbe a dolgokat, amikor már megtörtént a baj és dugulást észlelünk, hanem vessük be a házilag is alkalmazható praktikákat!

A következő esetekben megoldás:

  • Lakáson belüli szennyvízelvezetéssel kapcsolatos csőrendszer problémáinak kiderítésére kiváló megoldás a kamerás csővizsgálat  így például: mosdó, mosogató, kézmosó, padlóösszefolyó, pisouár, zuhanyzó, stb. dugulása. Segítségével képet kapunk arról, hogy a zsíros-, vagy vízköves lerakódás milyen mértékű, és arról is, ha valamitől eldugult a lefolyó, elrepedt a cső, vagy csak szivárog. Megtudhatjuk, hogy hol történt a baj, és a problémától függően dönthetünk a megoldásról. Mivel ezeken a helyeken kisméretű szennyvízvezetékekkel kell számolnunk, ezért itt a legkisebb, 2cm alatti fejméretű kamerát használjuk.
  • A WC, és a főgerinc csatornavezetékeihez, illetve az udvari lefolyóhoz már a nagyobb csatorna kamerával dolgozunk. A legnagyobb kameránkkal, már 100 méteres csőszakaszt is vizsgálni tudunk.
  • Továbbá hatékony megoldás a kamerás csővizsgálat, a folyamatosan visszatérő dugulások-, csatornatörés esetében, vagy növények gyökereinek benövésekor, átépítések esetében, csuszamlás-, talajmozgás utáni vizsgálatoknál.


 

Minden csőben keletkezett hiba gyors és pontos feltárására alkalmas, tehát érdemes igénybe venni. Ezért ha otthonában gondok vannak csőrendszerével, nem folyik le rendesen a szennyvíz, vagy egyéb hibát észlel, hívjon minket, azonnal indulunk és amilyen gyorsan tudjuk, megoldjuk a problémát.

 

Csatorna kamerázás ára Budapest és környékén – Mennyibe kerül a csatornakamerázás Budapesten?

A szolgáltatás díja több összetevőtől függ. Kiszállási díj Budapest és Pest megye területén. Amikor a csatornakamerázás árak után érdeklődnek ügyfeleink, mindig teszünk fel pár kérdést, hogy lássuk, miről van szó, mit kell megvizsgálnunk, milyen hosszú a vizsgált csőszakasz. Nem mindegy, hogy egy rövid csőszakaszról van szó, ami lehet, hogy fél órás munka, vagy éppen az egész udvart behálózó csőszakaszt kell megvizsgálnunk. Továbbá függ a vizsgált cső tisztaságától is. Ha annyira vízköves, zsírlerakódásos a csatorna, hogy nem tudjuk bevezetni a kamerát, akkor előbb végeznünk kell egy tisztítást. Ez persze plusz költség lesz a végén.

Áraink a csatorna kamerázása esetén is korrektek! A mi célunk, ügyfeleink elégedettsége! Professzionális munka gyorsan, garanciával, korrekt árakon!

 +36 70 672-0236

 

Kölcsönzés

A csatorna kamerázást kölcsön kamerával, kölcsönzéssel is elérheti!

Egy-két ügyfelünk már kérdezte tőlünk, egy – egy kamerás csővizsgálatot követően, hogy legközelebb talán ő is megpróbálná ezt a vizsgálatot egy kölcsönözött műszerrel. Mit gondolunk erről.  Azt szoktuk mondani, hogy aki kedvet érez rá, próbálja ki. Itt viszont számolni kell azzal, hogy ezt a munkát nagyon precízen kell végezni, mellette érteni kell azt a látványt, amelyet a kamera küld.

Számítani kell arra is, hogy ha megtalálják a „vélt vagy valós” hibát, akkor is szakembert kell hívni, aki felássa azon a ponton az udvart vagy a lakást, ahol mi megállapítottuk a bajt, hogy elhárítsa a problémát. Itt akkor van gond, ha nem értelmeztük megfelelően, a műszer üzenetét, és sajnos tévedtünk. Újabb ásás és javítás, és a hibás döntésünket is helyre kell hozni.

A csatornakamera nyújtotta információkhoz szaktudás szükséges: idegen tárgyak mellett, repedések, sérülések, gyökérbenövések süllyedések, kanyarok, stb. értelmezéséhe, a tapasztalat és a gyakorlat elengedhetetlen. Arról nem beszélve, hogy a kölcsönzés is pénzbe kerül.

Szakemberként úgy véljük, hogy lehet, hogy többe kerül a kísérletezés, mint egy profi tapasztalt szakember munkája.  Sajnos mindenhez nem érthet az ember, de mi ehhez igen! Ez a szakmánk, a szakterületünk, amelyet évek óta ügyfeleink megelégedésével végzünk, megfizethető áron!

 

Bármilyen problémája van a csatornarendszerrel, csőrendszerrel, hívjon minket!

Kiderítjük a problémát, és elvégezzük a helyreállítási munkákat is!

 

Non-stop hívható telefonszámunkon, várjuk hívását!

+36 070/672-0236

 

 

VISSZA
+36706720236

Kapcsolat

Non-stop elérhetőség: +36 70 672 0236

Kérjen ajánlatot

Üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük!